: Easy Camp: Er du klar for sommerens festivaler? | Din Fritid

Easy Camp: Er du klar for sommerens festivaler?

Med Hot Summer er du sikker på å kunne finne igjen teltet ditt på festivalens teltplass - de retro gule palmene og den brune fargen kombinert med et piff av havblått stikker seg helt sikkert ut og fører på samme tid tankene over på sol og sommer.

Du behøver ikke kaste bort tiden med å slå opp telt på festivalen - pop-up teltet Hot Summer fra Easy Camp® slår seg opp selv, når teltposen åpnes – det hele tar bare to sekunder, så har du i stedet tid til å nyte musikken!

Det er viktig å sove tørt og godt og hvis festivalværet viser seg fra sin våte side er teltet plutselig det eneste som hindrer deg i å bli gjennomvåt. Hot Summer har et vannsøyletrykk på 1500 mm, så det skal nok klare å holde en festivalbyge ute. Er det derimot varmt har du mulighet til å få en frisk bris gjennom teltet, da det har ventilasjon i begge ender. Dessuten kan myggnettet trekkes ned selv om ”døren” er åpen, noe som holder insekter ute. Når teltet er pakket sammen er det lett å ha med rundt og så veier det bare 3,5 kilo.

I Easy Camp’s kolleksjon finner du også soveposer og selvoppblåsende liggeunderlag med innebygget hodepute - så du er sikker på å få en behagelig natts søvn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden