: Den nye Outwell® kolleksjonen er også perfekt til hagen | Din Fritid

Den nye Outwell® kolleksjonen er også perfekt til hagen

Den nye AvantGarde møbelkolleksjonen fra Outwell byr på høy kvalitet og en gjennomtenkt serie med stoler, liggestoler, garderober og andre møbler – alt du trenger for å gjøre ditt hjem fullkomment når du er borte hjemmefra.

Hudson Relax Chair Mocca.

Med de nye smarte fargene, stripene og mønstrene, som går igjen i alt tilbehøret, kan familien gi teltet et personlig, unikt utseende. AvantGarde serien omfatter også tepper, soveposer med dunfyll, madrasser og servise og fargekoordineringen muliggjør et uttall av kombinasjonsmuligheter.

Den elegante Mocca-fargen på den nye serien utendørsmøbler matcher de nye AvantGarde teltene. Serien med behagelige og lette stoler og liggestoler innkluderer den nye Melville-stolen og liggestolen Devon Lounger, begge allsidige stoler med syv innstillinger. Stolene er lette å oppbevare og transportere. Hudson Relax Chair gir deg fullendt komfort takket være den trinnløse innstillingen, som muliggjør fastlåsing i en hvilken som helst posisjon. Og de formstøpte armlenene og den avtagbare puten gir deg campingplassens beste sitteplass.

Lounger Delux Mocca.

Outwells serie av foldemøbler er oppdatert med tre splitter nye striper: Mocca, sort og grønt. Slik at du kan finne noe, som matcher teltet ditt, uansett farge.

Andre utvidelser av kolleksjonen omfatter den nye drømmesengen, som både er liggestol og campingseng i ett, Hamilton bordet med AvantGarde sirkler på bordplaten og Dauphin kjøkkenbordet med sammenleggbar vaskebalje, justerbare ben og leskjerm.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden