: Isabella 2011: Ingen kalde føtter med fleksibel romdeler | Din Fritid

Isabella 2011: Ingen kalde føtter med fleksibel romdeler

Kombinasjonen av større fortelt og campingliv i kjølige perioder har opp gjennom årene fått fler og fler campere til å etterspørre en enkel og fleksibel måte å dele opp forteltet på.

Romdeleren fra Isabella

- Vi har hørt på camperne og har nå lansert en romdeler, som ikke bare tilfredsstiller behovet for enklere oppvarming i kalde perioder, men som også gir mulighet til å utnytte forteltet mer fleksibelt, sier Morten Kjeldsen fra Europas største produsent av fortelt, danske Isabella.

Romdeleren er designmessig laget som en typisk endevegg i et fortelt, som imidlertid monteres midt i forteltet. Og det har selvfølgelig vindu og inngang, og er også forberedt for montering av gardiner.
- Det handler om velvære. Når vi er på campingplassen bruker vi 80 prosent av vår våkne tid i forteltet. Det er her vi er sammen med familie og venner. Det er her vi koser oss, så derfor er det viktig, at forteltet som helhet også er funksjonelt, fortsetter Morten Kjeldsen.
- Ved å halvere forteltet er det betydelig enklere å varme opp den delen, som vi rent faktisk oppholder oss i. Den andre halvdelen kan så brukes som forstue eller hall, om du vil. Her kan barnevognen og barnas sykler stå, eller man kan gjøre den om til en overdekket veranda ved å avmontere forteltets endevegg og åpne siden, sier han.

Når først romdeleren med den medfølgende støttestangen er montert bortover forteltets midtstang, kan den lett tas av og på med glidelås. Med en verandastang montert kan vinduet åpnes halvveis, slik at det blir fritt utsyn til verandaen og livet utenfor.
- Og monteringen er ganske enkel. Den gjøres først, når forteltet er satt opp. Man kan altså vente til været plutselig skifter og det blir kjølig, slik at behovet oppstår, sier Morten Kjeldsen og avslutter:
- Så alt i alt er romdeleren vår en utrolig fleksibel løsning på et stort behov og en løsning som alle campere håndterer med letthet.
Romdeleren fås til Isabellas fortelt med dybdemål på henholdsvis 2,5 og tre meter.

Les mer på www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden