: Isabella 2011: Velg det riktige forteltet | Din Fritid

Isabella 2011: Velg det riktige forteltet

På campingplassene vil man snart se livlig aktivitet. Det ene Isabella forteltet etter det andre blir oppsatt, og danner dermed oppholds- og livsrom for mange herlige timer. Nettopp forteltet betyr mye, når fritiden skal nytes. Derfor er det viktig, at man velger det riktige forteltet, når kjøpet skal gjøres.

I forteltet tilbringer vi ca. 80 % av den tiden, vi er våkne, og derfor er det viktig, at kvaliteten er på topp. Et fortelt, som benyttes hele sesongen skal være konstruert for å stå godt og solid fra påske til høsten, derfor skal man være oppmerksom på å velge et fortelt, som er egnet til dette. Fortelt fabrikken Isabella har gjennom mer enn 50 år produsert fortelt, som nettopp er laget for å kunne anvendes gjennom en lang sesong.

Som reisecamper, der hyggelige helger og ferier tilbringes på campingplasser rundt omkring i Norge, skal livsrommet også være tipp topp. Også her tilbringes stort sett hele dagen i forteltet, og når kvelden senker seg er det i forteltet de levende lysene blir tent, og kosen lyser ut gjennom vinduene.

Isabella fabrikken lager fortelt med dybder fra 2,5 meter og opp til 3,5 meter. Dybden er viktig, når det skal velges fortelt. En familie med barn vil ha stor glede av å velge et fortelt som er 3 meter, eller mer i dybden, da det gir veldig god plass til alle de tingene som helt naturlig må medbringes, når man er på campingferie.
Oppsetting av et fortelt, som er 3 meter i dybden, er nøyaktig den samme som om det var et fortelt med en dybde på 2,5 meter. Forskjellen er den gode plassen.

Hos Isabella finner man fortelt i alle kategorier, helt fra weekendteltet, som lynraskt settes opp og pakkes ned igjen, til de store og avanserte forteltene som gir sikkerhet for at man er uavhengig av været, når campingsesongen skal nytes. Det er jo den kostbare fritiden, som er så viktig.

Les mer på www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden