: Isabella 2012: Camping hele året med Villa | Din Fritid

Isabella 2012: Camping hele året med Villa

Med helårsteltet Villa fra Isabella kan du nå nyte alle årstidene på campingplassen. Sett opp teltet, og det står i mange år framover - både sommer som vinter.

Isabella Villa

Villa er det absolutt beste alternativet for den, som benytter campingvognen som fristed året rundt. Med Villa sikrer man, at uterommet ved campingvognen, er dét, det skal være; nemlig det perfekte sted å oppholde seg, når man slapper av.

Stativet på Villa er laget av 40x40 mm alu profiler, og dermed sikres stor stabilitet under alle værforhold.
Teltduken, som er laget av det velkjente Isacryl, puster og gir et deilig inneklima i teltet. Når weekenden er over, og det bærer hjemover, kan alle vinduene enkelt dekkes til med hjelp av de ”klaffene”, som sitter på hvert vindu. De festes enkelt med to glidelåser, og Villa står stengt og bare venter på neste besøk.
Utlufting i hver gavl gir god ventilasjon gjennom teltet, og sikrer et optimalt inneklima.
Design din Villa akkurat som du ønsker. På Villa 650 er det helt opp til 18 muligheter for å kombinere frontdelene og ved det mindre Villa 550 opp til 9 muligheter. Gavlene er imidlertid standard.
Villa monteres på et 10 cm høyt tregulv, noe som gir en behagelig bunn i teltet, som evt. også kan isoleres for ekstra komfort.

Det kraftige taket gjør, at Villa motstår all slags vær, og takstengene er plassert så tett, at selv en snørik vinter ikke påvirker Villa teltet. Et termotak kan kjøpes som ekstrautstyr, og det settes opp innvendig i taket på Villa, og motvirker kondensdannelse.

Les mer på www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden