: Isabella med fortelt til enhver smak | Din Fritid

Isabella med fortelt til enhver smak

Danske Isabella har et enormt utvalg fortelt. Her finnes de fleste fasonger og farger. Og selvsagt er det mulig å bygge på forteltet med et nytt fortelt eller en ”bod”.

Isabella Prisma er et fortelt på fire meter i dybden.

Prisma

For 2014-sesongen presenterer Isabella Prisma, som er et fortelt på fire meter i dybden. Prismas styrke og fleksibilitet gjør det til det ultimate fastliggertelt, hvor det beste fra Penta og Forum er kombinert.
Fronten på Prisma kan flyttes frem og tilbake, og det skapes et oppholdsrom med en overdekket terrasse. Ved kjøp av ekstra fronter har du til og med mulighet for å bygge et eget rom i forteltet.
For å sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma utelukkende med den ekstra sterke Zinox Mega Frame rammen. Teltduken er i det nye sterke Isacryl Deluxe, som gjør teltet ekstra holdbart.
Det nye sterke Zinox Mega Frame er et kraftig stålrørsramme med sveisede hjørner og dobbel skruelås på stengene. Mega Frame tåler kraftige stormer, noe snø og store regnmengder.

Forteltet Capri heter i 2014-utgave Capri Coal og er en lettvekter av et telt.

Capri Coal

Det velkjente forteltet Capri heter nå Capri Coal, det er ideelt til reisevogner da det er produsert i lett akryl, som gjør teltet lett å transportere. Det er raskt å sette opp, så du lett kan flytte deg fra sted til sted.
Går reisen til varmere strøkså gir Capri Coals store myggnettsvinduer god ventilasjon uten sjenerende insekter på varme sommerdager og -netter.

Magnum 250 Coal er et praktisk reisetelt.

Storebror til Magnum

Magnum har fått en storebror, delteltet Magnum 250 Coal. Det er som navnet avslører 250cm i dybden, og dermed et romslig reisetelt. For å sikre et godt inneklima har Magnum 250 Coal utallige utluftingsmuligheter og er produsert i pustende Isacryl materiale.

Universal 360 Coal er ideel til camping i all slags vær på grunn av teltets styrke og stabilitet.

Universal

Ønsker du å campe på flere årstider enn sommeren er Universal 360 det perfekte valg. Teltets styrke og stabilitet gjør Universal 360 Coal ideel til camping i all slags vær. Forteltet kommer i grått og svart. Har du behov for ekstra soveplasser, ekstra oppbevaringsplass eller en utestue så kan teltet bygges på med Annex 250 Coal. Annekset har store vinduer, full ståhøyde og er veldig reisevennlig siden vekten holdes nede med det lette CarbonX-fiberramme.

Sun Shine er en meget fleksibel løsning som enkelt kan gjøres om til et lett reisetelt.

Sun Shine front

Har du et Sun Shine solseil kan du nå kjøpe en tilhørende front og raskt gjøre om Sun Shine til et lett reisetelt. Sun Shine fronten har dobbel glidelås på begge sider så den kan festes med kanalstykkene ved sidebeinene på Sun Shine.
Fronten har to inngansdører og store vinduer og kan deles på midten med en glidelås

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden