: Hobby campingvogner 2013: Nye Premium-modeller og forfinede interiører | Din Fritid

Hobby campingvogner 2013: Nye Premium-modeller og forfinede interiører

Totalt 50 ulike caravanmodeller kan europalederen Hobby tilby kjøperne til modellåret 2013.

Lysdiodelister ovenfor overskapene finnes nå i flere av Hobbys modellserier

Mange barnefamilier skulle ønske å kunne kjøpe en vogn av dette slaget

Når den nye Premium-serien ble presentert for et år siden, vakte den stor oppmerksomhet. Mange trodde at disse eksklusive vognene først og fremst skulle tiltrekke seg eldre kjøpere, men det har vist seg at også mange barnefamilier skulle ønske å kjøpe en vogn av denne typen. Til modellåret 2013 kan derfor Hobby presentere to helt nye modeller med køyesenger for barn, 540 KMFe og 650 UKFe, hvorav den ene – 540 KMFe – tidligere har kunnet fås i De Luxe-utførelse. I tillegg til dette kommer nye planløsninger – KFU på ”Hobby-språk” – i 560- og 610-karosseriene. 

Enda en ny planløsning finns også på 560 basis: 560 WLU er den første vognen i Premium-serien som har stor hygieneavdeling tvers over hele endeveggen. 

Elegant köksfönsterinramning med infällda vägguttag

Ny innredningsdetalj er lysdiodelister ovenfor overskapene

Samtlige Premium-modeller som ble presentert forrige sesong finns fremdeles på programmet, og felles forandring for hele serien er at vinduene har blitt større for å slippe inn mer lys. Samtidig gir de tonede vinduene god beskyttelse mot nysgjerrige blikk. 

De største forandringene i Excellent-serien finner man innendørs, der snekkeriene nå går i pæretretone, mens benkeplatene er magnoliafargede. Nytt standardtrekk er Madeira, og ny innredningsdetalj er lysdiodelister ovenfor overskapene. 

De Luxe-serien er stort sett uforandret, men har fått nytt standardtrekk – Cocoa – og nye gardiner. 

Prestige-serien fikk en total oppdatering til det forrige modellåret, og er derfor stort sett uforandret til 2013. Nytt standardtrekk er Laos, og akkurat som i Excellent-vognene sitter det nå lysdiodelister ovenfor overskapene. 

Modellserien Landhaus 770 CFe har fått en ”søster” i form av 770 CL, med langsenger og separat hygieneavdelning med dusj på den ene langsiden og toalett på den andre. 

Les mer om Hobby her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden