: Bo i Cabbys luksuscampingvogner i den norske fjellheimen | Din Fritid

Bo i Cabbys luksuscampingvogner i den norske fjellheimen

Den 21. juni 2013 innvies det veldig påkostede campinganlegg Hallingdal Feriepark som tilbyr omfattende aktiviteter året rundt. Hallingdal Feriepark i naturskjønne Hallingdal, midt i den norske fjellheimen mellom de klassiske skistedene Gol og Geilo, er Norges, og en av Europas mest luksuriøse campinganlegg.

Leiluksuscampingvogn fra Cabby på Norges nye campingplass, Hallingdal Feriepark

En av attraksjonene på Hallingdal Feriepark er å bo i luksuscampingvogner fra Cabby. Ti fullt utstyrte Cabby 800 F2C Caienna, med vinterisolerte fortelt til oppbevaring av ski og sykler, finns for utleie i ferieparken. Vognene har i tillegg til det omfattende standardutstyret også flatskjerm, kabel-TV og wifi.

Hallingdal Feriepark samarbeider med danske Jambo Feriepark, som rangeres som en av Europas fem beste campingplasser. Jambos gjester har helt fra 2012 kunnet leie Cabbyvogner i ferieparken, og Jambo har medvirket i utviklingen av nye Hallingdal Feriepark.
- Disse anleggene ligger i den absolutte Europatoppen, der konkurransen blir stadig hardere. De velger bare det beste og når de tilbyr sina gjester å bo i Cabbyvogner så er det også den høyeste anerkjennelsen for oss, sier Hans Lindh, direktør på Cabby Caravan AB.

Les mere om Cabby campingvogner på Cabby’s hjemmeside

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden