: Egotripp for to | Din Fritid

Egotripp for to

Her slåss de om oppmerksomheten: Kjøkkenet med sine rene linjer, lyse og innbydende benker og skap. Den delikate og komfortable skinnsalongen - og sengen som frister med behagelig lyssetting og god plass.


Høy standard

Men alt dette blir mer enn matchet av et bad som gir deg plass og luft nok til at det kan kalles et rom for seg selv. Dusjkabinettet har kanskje ikke samme standard som det du har hjemme, eller kanskje det er bedre? Uansett er detaljnivået på topp og utstyrslisten på denne testmodellen av Royal Imperial 720 er laaang.
– Det skulle bare mangle, sier du kanskje når du ser prislappen som kan gi deg to vogner fra andre produsenter…


Oppholdsrommet

Men la oss begynne i en ende: Salongen med myke skinnseter og gardiner utstråler klassisk eleganse, uten at det blir stivt. Overflatestrukturen til den blanke, hvite bordplaten tas igjen i finishen på overskapene.
Nærmest hele vognen er omkranset av skap med høyglanslakk-dører som kombinerer det tradisjonelle treverket med hvitlakkert moderne finish. Inntrykket du får er av et klassisk interiør som er moderne, og det er nok nettopp slike verdier svenske Kabe ønsker å assosiere seg med.
Det er lagringsplass under sitteplassene, men også noen konvektorer til den vannbårne varmen og vanntanken i tillegg til at vår modell var utstyrt med støvsuger fra Dometic. Det er også plassert noen tekniske installasjoner i forbindelse med gulvvarmen, batteri og sikringer. Det er adgang til ett av rommene utenfra, i en liten luke.
Planløsningen til denne modellen gir god romfølelse og det oppleves som luftig både ved kjøkkenet og i soveavdelingen. Om du er av typen som rer opp senga eller hiver på et sengeteppe, er det naturlig å la skyvedøren til soveavdelingen stå åpen og du får en romslig følelse, med ganske mye gulvplass.
Rett innenfor døren er det satt av plass til TV. Campingvognen er også utstyrt med et multimedia-anlegg som virkelig kan sette stemingen en lørdagskveld.


Elegant

Kjøkkenet er et høydepunkt. Her er det så stilrent at de fleste må bli imponert. Dette er kjøkkenet hvor gourmet-kokken vil føle seg hjemme, og vi andre vil stortrives. Linjene på benk, skap, vindu, vask og koketopp harmonerer på en gjennomført måte. Det er et fokus på de små detaljene som virkelig imponerer. Skulle du mot formodning ikke like utseendet, vil utstyrslisten imponere deg: To gassbluss, to induksjonsplater, stekeovn, egen pizzaskuff i stekeovnen og mikrobølgeovn. Kabe har tatt konsekvensene av at de fleste som kjøper en slik boggi-vogn er fastliggere - og de har utstyrt vognen med induksjonstopp. Det er mye plass ved kjøkkenbenken og enkelt å passere selv den ivrigste kokk. Kjøkkenet er både en fryd for øyet, skapt for å imponere, og en fryd å jobbe med. Kjøkkenet er hentet fra Haciendaserien.
På vår modell var det smale underskapet i kjøkkenet litt vel skranglete. Det var så mye slark at det ikke lot seg lukke, så her må det ha vært noe galt. Vi skylder på at Kabe ferdigstilte denne vognen i hui og hast, da dette ikke er normalt håndverk fra den svenske produsenten.


Utsyr

Royal-serien fra Kabe har alltid ligget i forkant når det gjelder utstyr. Med Royal Imperial ønsker produsenten å heve nivået ytterligere: Toalettet er i porselen og håndkletørker er standard. Standard er det også med aircondition, samt Kabes såkalte Auto Drain, som er elektrisk tømming av vannsystemet. Adkomsten til dobbeltsengen er fra langsiden, sengen er gassdempet og det er adkomst til lagringsrommet også utenfra.


Unik

Kabe er spesielt stolte av dekoren som brukes på bobilene og denne vognen. Mønsteret printes direkte på vognsidene. Resultatet ser nesten tredimensjonalt ut, og understreker at dette er en eksklusiv vogn av de sjeldne.
Nettopp denne utgaven av campingvognen Kabe Royal Imperial 720 er Norges første eksemplar. Den ble hentet fra fabrikken i Sverige 1. mars og rakk så vidt å være høydepunktet på åpen-dag arrangementet hos forhandleren Williams caravan i Råde i Østfold. Det var også her Bobil og Caravan fikk se nærmere på campingvognen. For å rekke arrangementet ble denne ene modellen utstyrt med en ensfarget skinnsofa. Modellene som settes i produksjon vil få tofarget skinnsofa.

Utstyr/tekniske data

Innovation Design, utvendig dekor
Takrails
Haciendakjøkken: Arbeidsbenk med induksjon, to gassbluss ovn og mikroovn.
Høyglanslakkerte overskap
Eksklusiv tofarget skinnsalong
Klimaanlegg
Håndkletørker
Heki II DeLuxe takluke med belysning
Porselensskål på toalettet
Autodrain: Elektrisk tømming av vannsystemet
Air Vent: Takluke med termostatstyrt vifte
Premium Sound System: Et kraftig skreddersydd lydanlegg
Phone Up: Skru på varmen med mobilen

Pris: 572 400 kroner
Maks tillat totalvekt: 2650 kg

På forsiden