2018-nyheter: Weinsberg: Mer krydder | Din Fritid
2018-nyheter: Weinsberg

Mer krydder

Weinsberg er et merke som vi ikke har sett så mye av i Norge, men det er i ferd med å forandres. Selv om det foreløpig er små volum hadde merket nesten en dobling av solgte enheter i første halvår, sammenlignet med samme periode i fjor.

Bad Griesbach, Tyskland: Weinsbergs 2018-nyhet er CaraSuite fra CaraLoft-serien. Den leveres standard med senkeseng og 15 centimeter mer takhøyde, noe som gir et romslig inntrykk. Totalt leveres det fire interiørløsninger av CaraSuite (650 MF, 650 MG, 700 ME og 700 MX). 

 

Vellykket designfrieri

I fjor kunne vi fortelle om designfrieriet Pepper. Modellen var tenkt produsert for en kort periode, men her traff Weinsberg mer blink enn de ante. Modellen er nå produsert i 1000 eksemplarer, og selger altfor godt til å avvikles. For 2018-sesongen leveres den som standard med 16-tommers lettmetallfelger og Pioneers nye EVO multimedia-enhet med navigasjonssystem. 
I tillegg vil Truma iNet være tilgjengelig for regulering av varme og eventuell air-condition.
Det minste medlemmet i Weinsberg-familien er Carabus. Her får du fem interiørløsninger, pluss nykommeren 601 DQ. En seks meter lang bybobil med fem køyer!


CaraOne 740 Ice Edition er utviklet for vinterlige forhold og utstyrt med Alde.

Campingvogner

Alle Weinsberg campingvogner kommer fra 2018-sesongen på stabile AL-KO chassis. I tillegg er nye møbeloverflater i CPL-kvalitet, en forbedring i forhold til det konvensjonelle filmbelegget. 

CaraOne 550 UK var tidligere kun for det skandinaviske markedet, fra 2018 er denne modellen tilgjengelig for hele Europa. Her finner du en komfortabel rundsitter og en køyeseng ved siden av en dobbeltseng bakerst. 

CaraOne 740 Ice Edition er en campingvogn for vintersportentusiaster. Modellen er basert på CaraOne, supplert med vinterutstyr. Takket være ekstra side- og gulvisolasjon (XPS skum) og komfortabel Alde vannbåren varme, bør modellen kunne takle kulden godt. 


Avslappende luksus foran TVen for to i Weinsberg UWF 740.

Stressless

Et høydepunkt blant campingvogner, er modellen UWF 740 som har egen TV-stue med to luksus-sitteplasser midt i vognen. I front er det en rundsitter med kjøkken, og bak er det en fransk sengeløsning med seng og bad parallelt. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Finnes i utgave: 

På forsiden