: Kuldekammertesten | Din Fritid

Kuldekammertesten

Eura Mobil har lenge hatt ambisjoner om å være blant de beste vinter-bobilene, og har spesialisert seg på vannbåren varme. I år har den tyske produsenten lansert ny toppmodell. Din Fritid var som eneste medie tilstede på testen.

Färlöv, Sverige: Det er sommer i luften i Sør-Sverige når Alde åpner dørene på kuldekammeret for Eura Mobils nye toppmodell. Ute føles vinter og kuldegrader deilig fjernt. Men, en helårsbil må selvsagt være forberedt på kuldegrader og vinterbruk. Og nettopp det har Eura Mobil jobbet med - lenge. De har mange års erfaring med vannbåren Alde-varme. 

 


Bikkjekalt: Kondensen fra Aldevarmeren fryser til is i 25 minusgrader.
...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden