2018-nyheter: Rapido: Finjusterer modellprogrammet | Din Fritid
2018-nyheter: Rapido

Finjusterer modellprogrammet

Franske Rapido rydder opp i sitt modellprogram og reduserer antall modeller fra 36 til 31 for 2018-sesongen. Det er fortsatt de helintegrerte modellene som står i fokus og som står for 18 av modellene.

Mayenne, Frankrike: Etter at de lanserte sin 55-års jubileumsmodell 8096 DF med stor suksess, også i Norge, ble modellen raskt utsolgt. Rapido fortsetter å spesialutstyre tre nye modeller for kommende sesong. Nå heter utstyrspakken Premium Edition. De tre modellene det gjelder er 696F, 8096dF og i96. Felles er et åpent og romslig sittemiljø med to like store sidesittere overfor hverandre. Løsningen gjør sittegruppen og kjøkkenplassen mer åpen. Alle modellene vil også ha store midtstilte dobbeltsenger og utvendig særpreget premium-dekor samt høydejusterbar seng, som gjør garasjen 20-30 centimeter høyere. Vi testet 8096 DF i utgave 1-2017.


Rapido har stor tro på doble sidesittere og har i sitt 2018-program flere modeller med denne løsningen. Her fra 896F som vi tror vil slå godt fra seg i Norge.

Inspirert

Modellseriene 8F og 80dF har for 2018-sesongen fått en helt ny front hentet fra Distinction-serien. Greier du deg uten stor garasje kan 8094 DF, med en ekstra sittegruppe bak, være et spennende alternativ. Foran er det en sidesittergruppe. De to flotte sittegruppene har til sammen plass til opptil 10 personer!

Er du blant de mange tilhengerne av enkeltsenger og badet bakerst, har Rapido modellen I 165 som et godt alternativ.

Sosialt kjøkken

Av de 10 halvintegrerte modellene er det kanskje 666F som vil appellere mest her hjemme, med enkeltsenger bak og Rapidos nye romslige salong med to sidesittere overfor hverandre. Med kjøkkenbenken speilvendt i forhold til hva vi pleier å se åpnes rommet opp, og det blir hyggeligere å lage mat og samtidig snakke med de i salongen. Som tillegg på kjøkkenet kan du få montert stekeovn. 666F har også separat dusj, og enkeltsengene kan gjøres om til en dobbeltseng på 206 x 137cm.


Ønsker du sitteplass til mange er 8094DF en god løsning med sin ekstra salong bak i bobilen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden