2018-nyheter: Pilote: Satser på Norge | Din Fritid
2018-nyheter: Pilote

Satser på Norge

Pilote opplever en solid vekst i Norge for tiden. Med egen dedikert merkeforhandler utenfor Oslo og en omfattende produktportefølje har de så langt i år hatt en økning på 25 prosent, sammenlignet med 2016.

La Membrolle sur Longuenée, Frankrike: Årsaken til suksessen er ikke Pilotes bybobiler, til tross for godt design, gunstig pris og mange modeller. 

Det er i denne klassen Pilote har størst, og ikke minst flest, nyheter for neste sesong. Hele sju nye modeller.

Supermoderne interiør, rene linjer og flater i et kompakt format burde tiltrekke nye kjøpergrupper. 

Interiørdesignet på årets nyheter er hentet fra deres eksklusive bybobilmerke Hanroad, og kalles Premium. På menyen står det også pop-up tak som tilvalg på alle modellene, en ideel løsning for unge, eller de med barn på tur! 

På badet kan du nå få en toalett-løsning, hvor denne kan skyves under sengen, og frigjøre plass til dusj og vask. 


Det nye og mindre sideskjørtet er et synlig tegn på at Pilote har gjort store endringer med nytt sandwich-gulv på produsentens halvintegrerte modeller.Interiøret på Pilotes tradisjonelle bobiler har også blitt modernisert, og det er lagt vekt på myke former.

Nytt gulv, nye hjørner

Det er verken spennende å vise frem eller fortelle om, men Pilote har gjort en stor konstruksjonsmessig endring for 2018-sesongen på sine halvintegrerte modeller. Det er gulvet og sammenføyningen mot veggen som er ny. Sandwich-gulvet med 45 mm isolering er limt fast til chassiset og vil gi oppvarmet plass til vann og rør. Den synlige forskjellen er et mindre sideskjørt, da veggene nå går lengre ned enn tidligere. 


Det nye Premium-interiøret i Pilotes bybobiler er utviklet for å konkurrere med premium-produsenter som Westfalia og La Strada.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden