2018-nyheter: Mobilvetta: Ship O’hoi | Din Fritid
2018-nyheter: Mobilvetta

Ship O’hoi

Den italienske produsenten Mobilvetta tar yacht-konseptet helt ut og lanserer i høst K-Yacht Tekno Design. Nærmere en maritim opplevelse kommer du neppe uten å bevege deg ut på åpent hav.

Toscana, Italia: – Vi har tatt design-aspektet på alvor og produsert alle deler av bobilen med dette for øye. Ingenting er tilfeldig og alle detaljer er gjennomtenkt, forteller Davide Sola.

Han er eksportsjef hos SEA-gruppen, og forteller til Din Fritid:

– Vi har flere helt nye løsninger som vi tror vil appellere til et kresent norsk publikum. Importør i Norge, Løviknes Caravan AS, gleder seg til å vise frem modellene på Caravanmessen på Lillestrøm, og daglig leder Jan Henning Løviknes forventer en økt markedsandel for kommende sesong. 

– Med økt salgskapasitet og nye spennende modeller ser jeg optimistisk på fremtiden, forteller Løviknes.


Importør Jan Henning Kvitnes (t.v) og Marius Flølo viser stolt frem interiøret i Mobilvetta K-Yacht 89.

Myke linjer

Med utgangspunkt i kurvene på logoen til Mobilvetta har designerne gått ivrig til verks og laget noe helt nytt på Tekno Design. Det mest i øyenfallende er sittegruppen som gir god sittestilling med både armlene og nakkestøtte. Formen går i perfekt bue over til kjøkkenbenken som har blandebatteri i hvitlakkert krom integrert i sideveggen. Kjøkkentoppen er støpt i et lett steinmateriale.  En spesiallaget platetopp i børstet stål med tre bluss gir et moderne inntrykk. Kombinasjonen hvitt skinn/hvite skapdører med børstet stål og mørkt treverk fremstår friskt og spennende. Den helt nye innredningen på badet har også mange fine detaljer.


Interiøret i K-Yacht Tekno Design er virkelig annerledes, og stappfullt av gjennomtenkte designdetaljer.

Tre utgaver

Tekno Design kommer i tre utgaver, som alle er 7,44m lange. Modellen 79 har dobbeltseng og tredelt baderomsløsning. Modell 85 har enkeltsenger med motstående dusj og bad. Samme løsning er det på 89, men her er det høyderegulerbar dobbeltseng i stedet for enkeltsenger. Alle på AL-KO chassis. 

For de litt mindre vågale, rent designmessig, har Mobilvetta flere aktuelle modeller i Tekno Line-serien. Her er det fire ulike planløsninger fra 6,99 til 7,43m. Den minste modellen, 80, har sittegruppe bakerst og senkeseng over, en løsning Mobilvetta har hatt et par års tid. De øvrige modellene heter 79, 85 og 89 og har tradisjonelle sengeløsninger i form av dobbeltseng eller enkeltsenger. 

En ny innovasjon som du får i alle Mobilvetta-modellene er at senkesengen foran skyves lenger frem i førerhuset, takket være nye braketter. Dette gir bedre plass ved døren selv om senkesengen er nede.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden