: Mobilvetta 2017: Design-italieneren | Din Fritid

Mobilvetta 2017: Design-italieneren

Mobilvetta leverer italiensk design med gode og spennende løsninger. De fortsetter å utvikle sin K-yact modell som åpenbart flørter med båtfolket og gir umiddelbare assosiasjoner til sjølivet.

Toscana, Italia: Med utstrakt bruk av høyglans overflater og kombinasjonen hvite skinnstoler og teak-farget interiør gir Mobilvetta sine bobiler et luksuriøst uttrykk.

Store planer

Løviknes Caravan på Vestnes har hovedansvaret for importen av SEA gruppens tre merker, Mobilvetta, Elnagh og McLouis, til Norge. Bobil & Caravan traff daglig leder Jan Henning Løviknes på årets visning i Toscana, og han kunne fortelle om flere spennende nyheter for 2017. – Vi har i flere år bygget opp firmaet vårt sten-for-sten og skynder oss langsomt. Med nytt verksted på plass er vi nå i posisjon til å ta nye steg fremover. Et tettere samarbeid med Arve Opsahl AS lover også godt for fremtiden.

Sittegruppe og salong

At modellen K-yact 80 Tekno line er en bobil for fremtiden med sine to salonger og to senkesenger har vi i sommer fått stadfestet da flere av deres konkurrenter nå har laget sine varianter av denne planløsningen. Mobilvetta hadde løsningen på modellprogrammet også i fjor, men det tar alltid litt tid før publikum venner seg til slike store endringer i interiørløsning. Den åpne romfølelsen du får når du går inn i bobilen er impononerende. Men det vil alltid være forskjell på behovet for den enkelte, og vil du ha stor garasje er ikke dette modellen for deg. Innvendig er assosiasjonen til båt påfallende, og interiøret fremstår luksuriøst. Sittegruppen foran har god plass til fem rundt bordet og senkesengen over måler 135x190 cm med god klaring til utgangsdøra, når den er nede. Kjøkkenet på venstre langside har tre bluss, vask og en helt grei arbeidsflate. Du finner tre skuffer, et stort underskap og et smalt skyveskap til matvarer, over er det vifte og to gode overskap. Kjøleskapet er av typen Dometic med romslige 170 liter og fryser på 30 liter i tillegg til stekeovn. Bortenfor kjøkkenbenken er det et halvhøyt klesskap hvor du har mulighet for å henge opp klær. Badet på andre siden er ikke av de største, men har det du trenger. Vi kunne nok tenkt oss en mer solid løsning på dusjdørene. Salongen bakerst i bobilen er derimot helt perfekt. God sittegruppe for fire med stort bord. TVen er skjult i et benkeskap når det ikke er i bruk, og over finner du senkeseng som måler strålende 140x210 cm. Garasjen har luker på begge sider og aluminiumsgulv. Med så mye utstyr som er montert i denne modellen er det naturligvis noe begrenset lastekapasitet. Om bilen blir registrert på 3,49 tonn så har du kun 338 kg igjen før grensen er nådd. Så her gjelder det å tenke seg godt om.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden