2015-nyheter: Mobilvetta: Italiensk design | Din Fritid
2015-nyheter: Mobilvetta

Italiensk design

Mobilvetta er et merke som ikke har de største markedsandeler i Norge, men som vi garantert vil høre mer fra fremover. Italiensk design er deres viktigste varemerke, men produsenten satser seriøst også på teknikken med en ny helt trefri bodelskonstruksjon.


Mobilvetta K-Yacht MH-80 kan brukes som fire personers bobil eller som kontor med en ekstra sittegruppe bak.

Mobilvetta

Mobilvetta er et av tre merker fra SEA-gruppen, som også lager McLouis og Elnagh. Mobilvetta har to serier, Kea og K-Yacht hvor den sistnevnte er mest aktuell for Norge. Totalt leveres integrerte K-Yacht i sju versjoner hvor fire har frittstående dobbeltseng. Enkeltsenger og tverrstilt dobbeltseng finnes også, men den bilen som skiller seg mest ut er MH-80 med to senkesenger.

Teknisk

Konstruksjonen av påbygget på Mobilvetta er fullstendig trefri. De trelistene som tidligere har vært benyttet i hjørner og på andre viktige festepunkter er nå noe en moderne produsent forsøker å unngå for å få en mer stabil konstruksjon som også kan overleve en mindre lekkasje. SEA-fabrikken introduserer derfor et begrep de kaller iTech3.0. Det innebærer foruten totalt fravær av treverk en lettere struktur på vegger og gulv takket være komposittmaterialene, bedre isolasjonsevne, sterkere og mer stabil konstruksjon og enklere vedlikehold. I tillegg er det USB-uttak i bodelen for enkel oppladning av telefoner og nettbrett. Det er automatisk lys i garderobeskap, dimmer på innelyset, elektrisk justerbare og oppvarmede speil og 16 tommers aluminiumsfelger.

Skandi-pack

K-Yacht som selges i Norge vil være utstyrt med en spesiell utstyrspakke beregnet for Skandinaviske forhold: Isolert spillvannstank og ventil, Truma E-varmer, solcellepanel, foliematte for fronten, og selvregulerende varmekabler i gulvet.

Kontorbobilen

En kompakt, men stor nyhet er Mobilvetta K-Yacht MH-80. Bilen er under sju meter og har to senkesenger, noe som gjør det mulig med en ekstra L-sittegruppe bakerst i bilen. Det betyr at bilen kan forandres fra kontor til fire personers bobil. Den bakerste senkesengen er elektrisk mens den fremre er manuell. Den noe uvanlige løsningen gir en imponerende romfølelse, størrelsen tatt i betraktning. De to sittegruppene åpner for muligheten til å jobbe eller å sitte og lese i den bakerste gruppen, mens sittegruppen for fem personer foran kan brukes til tv-titting. En ting vi kunne ønsket som ikke er mulig er å dele av de to gruppene.


T.h.: Betjeningsdisplayet på K-Yacht er i farger, og lurer du på hva den blå bryteren på venstre i bildet er til? Jo, den er selvsagt til det blå stemningslyset!

K-Yacht 85

Finishen er lekker på Mobilvettas Yacht-serie. Her er det blanke flater, rette linjer og krom og pianolakk. Denne modellen har separate senger, og i motsetning til MH-80: Separat dusj og toalett. Senkeseng i front, og spesielle skapdører for å utnytte plassen under sengen. Alle K-Yacht modellene har gassdempede dører på garasjen.

K-Yacht 79

MH 79 har det som ser ut til å være årets mest populære innredning hos fabrikantene: Frittstående dobbeltseng og åpen bad/dusj-løsning i hele bilens bredde. Er dere to på tur og det er ledig i bilens bakre del kan du nyte romslig plass og trenger bare å lukke en dør for å få privatliv. Skal du sittte i fred på toalettet her, og det er folk i dobbeltsengen så må du derimot lukke tre dører. På alle modellene gjelder det at det er et lite trinn opp til soverommet og badet. Høyden på hovedsengen kan justeres elektrisk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden