: Fendt 2017: Satser på ny serie | Din Fritid

Fendt 2017: Satser på ny serie

Det blir noen omrokkeringer, men ingen store endringer for Fendt foran 2017-sesongen. Totalt 43 modeller, noe færre enn for et år siden, hvor fire av de kommer i den nye serien Bianco Activ.

Caravanspesialisten forsikrer at kvaliteten på modellene er bedre enn noen gang. Og Fendt gjør det bra. Første halvår i Norge har de solgt nesten dobbelt så mange vogner som året før. Fendt er Hobbys storebror og det er tydelig at den økte kvalitetsfølelsen appelerer til nordmenn. Av generelle forbedringer kommer det nye varianter av deres imponerende Super Slim Tower kjøleskap, alle modeller får ny dør med søppelkasse, vindu og sotet glass. Saphir har fått ny utvendig dekor og av de totalt 12 modellene har to køyeseng-løsninger for familier. Den nye Fendt Saphir 560SF er ikke en av disse. Det er en typisk modell for to med fransksengløsning.


Bianco Activ er en helt ny 2017-serie fra Fendt.

Bianco Selection er også en typisk reisevogn, nytt i år er de tre nye interiørløsningene: 515SKM, 515SKE, 550SKM. Modelserien har også løsninger for familier med tre barn. Er du fornøyd med serien, men ønsker en liten oppgradering er den nye Bianco Activ-serien aktuell. Her får du fire nye løsninger: 390FHE, 465SGE, 495SFE, 515SGE. Oppgraderingen består i stor grad av mer avansert varme-system, med Trumas iNet fjernstyringsløsning. Den siste nyheten er toppmodellen Diamant 650SG, en romslig vogn med to enkeltsenger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden