2018-nyheter: Karmann Mobil: Nye pensler | Din Fritid
2018-nyheter: Karmann Mobil

Nye pensler

Det første man legger merke til på de nye modellene fra bybobil-produsenten Karmann Mobil, er nytt utvendig design og logo. Det er imidlertid langt fra den eneste endringen.

Sprendlingen, Tyskland: I fjor la vi spesielt godt merke til modellen Dexter 595. Her er det sengeplass til fire, og noe så unikt som et bad med armsleng. Modellen har for 2018-sesongen fått elektrisk senkeseng, som fremdeles er i lengderetning, som du kan bruke i tre forskjellige høyder. 

Dette er en smart løsning som gir mange muligheter: På høyeste nivå kan man fremdeles benytte sittegruppen under. Når sengen er i midtstilling, er det mulig å re opp for to personer i sittegruppen. Fordelen med å kjøre sengen helt ned i laveste posisjon er enkel adkomst. Her vil også seniorer få grei adkomst til sengen. 

Nyskapende er også det nye Dometic skuffe-kjøleskapet. Kjøleskapet er på hele 160 liter og er skjult i en bred skuff! 

Dette gjør at Dexter 595 i 2018 blir en enda mer spennende modell for de som vurderer en kompakt bybobil med innovative løsninger. 


Modellprogrammet til Karmann Mobil preges av mye kreativitet, og her finner du bybobiler med for eksempel tverrstilt romslig bad bakerst - med senkeseng og muligheter for fire soveplasser. Nå har denne modellen, Dexter 595, fått enda mer innovasjon: Kjøleskapskuff på kjøkkenet!

 

Flyttebilen

Davis 620 har innredningen i moduler som gjør den både brukervennlig og fleksibel. Har du andre behov med bilen kan du bære ut alle møblene, og du sitter igjen med en flyttebil. 

Den nye Dexter 540 Trend er kompakt med sine 5,4 meter og klassiske interiørløsninger med tverrstilt dobbeltseng. Innstegsmodellen er utstyrt med flere kreative løsninger, inkludert bordet, som kan hektes på utsiden av kjøkkenet og også brukes utvendig. 

Årets lanseringer bekrefter at Karmann er blant de virkelig innovative i bybobil-kategorien. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden