2017-nyheter: Hymer: Tungt fokus | Din Fritid
2017-nyheter: Hymer

Tungt fokus

I fjor var Hymers største nyhet kort og lett. I år benytter de modellskiftet til å forsterke sitt utvalg på tunge premium-modeller. 

Mange husker sikkert Hymers Duomobil B-SL 634, som gjorde storslått entré på markedet for et par år siden. Nå kommer lillebror, Duomobil B-DL 534, som er basert på den smalere og dermed lettere B-Class Dynamic Line. Modellen er på 699x222 cm og veier rett under tre tonn med standardutstyr. Ikke galt for en luksuspreget helintegrert bobil. 

Som sin storebror er den møblert med en u-sofa bak, kjøkken i midten, baderom bak fører og en senkeseng hvor man kan velge å sove på langs eller tvers.


Hymers toppserie på Fiat chassi heter B-Class Premium Line. To nye planløsninger ser dagens lys på 2017-års modeller, båda treakslede B778 PL med enkeltsenger og B798 PL med frittstående dobbeltseng. På bildene B778 PL.

To nye Premium Line

Hymers toppserie på Fiat chassis heter B-Class Premium Line. To nye planløsninger ser dagens lys på 2017-modellene: Den treakslede B778PL med enkeltsenger og B798PL med frittstående dobbeltseng. På bildene ser du B778PL.  


Hymer DuoMobil B-DL 534 har målene 699x222 cm og veier rett under tre tonn. Ikke ille for en luksus helintegrert bobil.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden