Julen 2020: Årets julehefter er her! | Din Fritid
Julen 2020

Årets julehefter er her!

Disse har lang tradisjon, og i år kommer Egmont med 38 varianter - altså noe for enhver smak. 

Den store litterære klassikeren

Herborg Kråkeviks Juleroser er ute for sjette gang, og i år kommer det i tillegg ut både en plate, en salmebok og flere Juleroser-konserter i de store byene. Dette tradisjonelle heftet har på egenhånd fornyet interessen for langlesning i julen. 

Masse for de minste

Barnas Juleroser er ute for tredje år, og andre utgivelser for de minste er Dragevokterens jul, Donald Ducks Julehistorier, Disney Julaften, Tuss og Troll, Detektivbyrå nr 2, Smørbukk, Tom og Jerry, Frost 2, Smørbukk, Norsk Donald og Donald Duck & Co. Dragevokterns jul er et hefte som baserer seg på årets store julefilm med samme navn.  Donald Griffens skygge, - laget av Arild Midthun, Knut Nærum og Tormod Løkling - avslører et spennende mysterium som krever hjelp av Hakkespettene. Flåklypa er i år på besøk nord i landet, og autentiske mennesker i Vardø har allerede forstått at de er med som statister i årets hefte. Flåklypa er skapt av Kjell Aukrust, og i anledning hans hundreårsjubileum gis det ut et hyllesthefte som heter Aukrust i hundre. 

Humor

Humor er viktig i disse tider, og hefter som “Kollektivet”, “Radio Gaga” og “Rutetid” kan bidra til at lattermusklene får seg en trim. I år kommer også “Jul på hjemmefronten”, som småbarnsmamma Therese G. Eide står bak. Hun tegner lekent, elegant og avslappende om småbarnslivet. De klassiske heftene “Hårek”, “Knoll og Tott”, “Snøfte Smith”, “Fiinbeck og Fia” og “Blondie” står selvfølgelig også i hyllene. Dessuten har “Billy” sitt julehefte 50 års jubileum i år! Noe som er smått imponerende for sumpleirens lateste soldat. Og “91 Stomperud” er igjen ute med et nytt hefte - kommer han seg hjem til jul i år tro?

Nyheter og tradisjon 

De litterære heftene er også blitt en tradisjon, og i år kommer både den mer sakrale “Hellig Jul”, men også et hefte med de populære forfatterne Unni Lindell og Anne B. Ragde - i sin “Juleengler” forteller de både de morsomste og de vakreste fortellingene. 

For andre år på rad kommer vi med en krimklassiker fra Agathe Christie - “Mord på Nilen”, og i tillegg har våre beste krimforfattere laget heftet “Julekrim” som langlesning. “Carl Barks Jul” er et hefte som engasjerer både store og små, på samme vis som hefter som “Tommy og Tigern” og postkort-samlingen “Julehilsen fra Lykkelandet” er hefter som kan fenge hele familien. 

Alle disse heftene, og mange flere finnes i bladhylla fra og med 6 november! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden