Senja - et eventyr av en øy: Norge i miniatyr | Din Fritid
Senja - et eventyr av en øy

Norge i miniatyr

Senja er et reisemål som bør stå høyt på ønskelisten, for maken til variert og spennende landskap skal du lete lenge etter! Her finner du smale veier som presser seg frem mellom dramatiske fjell og et heftig hav, men øya byr også på lun skjærgård, sandstrender, bjørkeskog og reinsdyr.


Her har du alt: Perfekte strender, turkisblått hav og vakre fjell som en ramme rundt det hele. Og når været i tillegg spiller på lag kan det knapt nok bli bedre!

Senja er ingen snarvei eller et sted du kjører innom for én dag. Senja er et mål. Et turistmål, en severdighet som er ypperlig for fotturer og fricamping i urørt natur hvor du kan nyte landskapet. Det er god plass på landets nest største øy, som har...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden