Fricamping på Beito: Min barndoms Hallingdal | Din Fritid
Fricamping på Beito

Min barndoms Hallingdal

Planen for bobilturen var å finne tilbake til mitt barndoms Geilo. Her har jeg tilbakelagt mange mil, både med bittesmå ski og tursko, i vakker natur. Men noen ganger går ikke turen helt som planlagt.

På forhånd hadde jeg gjort grundige forberedelser. Fiske står høyt på lista, så jeg hadde ringt den lokale fiskeforeningen for å få gode råd om hvor vi kunne reise for å få fine opplevelser i området med bobil, fiskestang og turstøvler. Jeg hadde også flere plasser vi skulle besøke klart i hodet. Jeg ser tross alt på meg selv som bortimot lokalkjent i området. På forhånd gledet jeg meg enormt til å vise frem for reisefølget mitt de plassene hvor jeg hadde trådt mine barnesko og blitt...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden