Norges beste bobilplass: Flekkefjord vant! | Din Fritid
Norges beste bobilplass

Flekkefjord vant!

For første gang har magasinet Din Fritid og Norsk Bobilforening i samarbeid invitert lesere og medlemmer til å stemme frem landets beste bobilplass 2020. Konkurransen engasjerte mange, og Flekkefjord ble trukket frem som en eksemplarisk bobilparkering – og vant med god margin.

I november i fjor ble bobilfolket invitert til å lansere sine favorittkandidater. Seks av kandidatplassene gikk videre til finalen. Via et online-skjema stemte nærmere 1200 engasjerte bobilister i desember og januar frem stedet som fortjener hederstittelen «Norges beste bobilplass 2020».

Mange grunner

Vi gratulerer Flekkefjord som vinnere! Det ikke bare den tilrettelagte, asfalterte bobilparkeringen med strøm som gjør plassen til vinner – her er det et helt samfunn som står bak, med lokalpolitikere, handelsstand og beboere generelt. Bobilfolket føler seg velkommen i Flekkefjord, og det å kunne parkere i hjertet av denne idylliske, lille byen er virkelig et privilegium. De mest populære plassene ligger rett ved kaikanten. Nærmeste nabo er dagligvarebutikken, og det å gå seg en tur i sentrum av Flekkefjord er en trivelig opplevelse. Hollenderbyen, som har røtter helt tilbake til 1500- og 1600-tallet, er ikke bare trivelig – hvert av de mange hvitmalte trehusene huser en unik og spennende historie. Takket være de mange plakatene får du artige glimt av byens rike historie. Bobilfolket har talt, og Flekkefjord vil få en plakett som et synlig bevis på utmerkelsen. Gratulerer!

Dette er resultatene:

1. Flekkefjord Bobilcamp: 55,6


Fekkefjord Bobilcamp

2. Innhavet Bobilparkering: 22,8 %


Innhavet Bobilparkering

3. Sandnessjøen båtforening og bobilplass: 11,1%


Sandnessjøen båt- og bobilplass

4. Øra Bobilparkering: 6,4%


Øra bobilparkering

5. Åkrehamn Bobilplass: 2,2%


Åkrehamn Bobilplass

6. Hammerfest: 1,9%


Hammerfest bobilparkering

Savner du en plass?

Det kommer stadig flere flotte bobilplasser i Norge. Savner du ditt favorittsted på listen? Det kan du gjøre noe med! Vi skal kåre Norges beste bobilplass 2021 også, og da vil vi gjerne høre ditt forslag og din kandidat! Følg med på dinfritid.no, i magasinet Din Fritid, magasinet Bobilen og på nettsiden til Norsk Bobilforening.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Finnes i utgave: 

På forsiden