: Orsa Camping i Sverige får 5 stjerner | Din Fritid

Orsa Camping i Sverige får 5 stjerner

Orsa Camping er Dalarnas første 5-stjerners campingplass. Orsa Camping ligger på Orsasjön, med en kilometerlang sandstrand og blått fjell som bakgrunn, og er en god representant for campingkjeden Svenska Campingpärlor.

– Orsa Camping er en fantastisk idyll og er Dalarnas mest besøkte camping, men føles fortsatt aldri overfylt. Nå vil vi fortsette å investere i at Orsa Camping blir Sveriges beste familiecamping, sier Anders Östring, campingleder på Svenska Campingpärlor.

Orsa Camping plassering er vanskelig å slå. De kilometerlange, tynne sandstrendene tiltrekker seg lek og svømming og nydelige steder for campingvogn, bobil eller telt ved stranden eller mer bortgjemt i skogen. Det er også en rekke koselige hytter å velge mellom i nærheten av natur og aktiviteter. Og for de som foretrekker svømmebasseng, er dette et oppvarmet bassengområde med piratskip, barnebasseng og vannsklier.

Klassifisering

Alle som er medlem av SCR Svensk Camping har mulighet til å bli klassifisert. Klassifiseringen av en campingplass betyr at det som tilbys på campingplassen og hvilken standard det måles måles. Antall stjerner gir gjesten en rask ide om hvilken standard som kan forventes. Klassifikasjonssystemet består av fem punkter: Miljø, hygiene, service, aktiviteter og arrangementer.

Den første dampbåtsbroen ble bygd på hodet i 1886, siden Orsa Camping er blitt et av Sveriges mest populære campingplasser. Orsa Camping har de siste årene jobbet hardt for å få en ekstra stjerne og dermed bli 5-stjerners. Blant annet har servicehusene blitt renovert, skiltet har blitt forbedret, samt rengjøringsrutiner. Det er også en rekke morsomme aktiviteter for barn i alle aldre, et spesielt hundebad med hundedusj, bowling og mye mer. En bidragende grunn til at gjestene føler seg så hjemme hos Orsa Camping mener Natalie Yxerius, stedleder, er den herlige atmosfæren.

- Vi har jobbet hardt i mange år med å utvikle hosting. Vi har en fantastisk stabgruppe med mange sommerjobber som alle har ett og samme mål - å bli Sveriges beste familiecamping. Med Dalarnas første 5-stjerners campingplass håper vi nå at flere mennesker vil oppdage Dalarna og ikke minst Siljansbygden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden