Campingkunst: Urban camping | Din Fritid
Campingkunst

Urban camping

– Dette er campingkunst som skal inspirere, og det beste av alt er at publikum kan bestille og prøve ut disse kreative overnattingsplassene.


Nederlandske UrbanCaming er mer et kunstprosjekt enn et ønske om å tilby overnatting. Plassering av de 14 installasjonene ved Amsterdams høyteknologiske senter er ikke tilfeldig. Her er ”det enkle liv” i fokus.

Det er Anette van Driel fra organisasjonen UrbanCampsiteAmsterdam som gleder seg til sommerens praktisk vinklede arrangement. To ganger tidligere har organisasjonen arrangert utstillingen som i år består av 14 installasjoner, utført av like mange kunstnere. Arrangementet har vært en stor suksess begge gangene, publikum har strømmet til - også fra utlandet. Årets utstilling går fra juni til august i Amsterdam i Nederland, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid. 

Målet

Det er flere mål med utstillingen som foregår i Amsterdams vitenskapspark. Det å få folk til å oppdage området og parken er et av de.  At det er en utendørs utstilling av campingrelatert overnatting som virkelig kan testes ut i praksis er også viktig. 

UrbanCampsite ønsker å skape et eget unikt lite samfunn omgitt av et high-tech miljø med studenter og vitenskapsmenn, som har sitt tilholdssted i området. 

Prosjektet samler kunst, design, arkitektur, innovasjon og vitenskap i et punkt hvor publikum inviteres med til å oppdage hvordan dette kan inspirere til et mer bærekraftig hverdagsliv.

Campingplass

UrbanCampsite tilbyr alle gjester fasiliteter som er på høyde med en tradisjonell campingplass. I tillegg kommer opplevelsen som den kreative boligen tilbyr. 


En litt spesiell resepsjon laget av paller.

Her vil du kunne få med utsikten til en skyfri stjernehimmel med på kjøpet. Eller kanskje bare en helsprø opplevelse. Alle bildene er fra utstillingen i 2015. På årets utstilling blir det nye installasjoner.

Mer informasjon

All overnatting kan bestilles på AirBnB.com. Sjekk også ut nettsiden www.urbancampsiteamsterdam.com/en

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden