Til Kroatia med bobil:: Trøffelbyen | Din Fritid
Til Kroatia med bobil:

Trøffelbyen

Mange kaller Istria for det beste av Kroatia. Distriktet er landets mest turistutviklede, på godt og vondt. Fokus for satsingen på turisme er langs kysten. Vil du ha avveksling fra resorter og badeland, kan innlandet by på fred og ro - og ikke minst fristende, kortreist mat.

De fleste har et forhold til Toscana. Dette området i Italia har idylliske landsbyer på enhver topp. Her slåss sjarmerende bygninger og historiske minnesmerker om plassen, med bugnende jorder i et bølgende landskap. Legg så til en unik mat - og vinkultur, og du har det ultimate bobil - reisemålet. Mange, også kroatene selv, sammenligner innlandet på Istria med Toscana, og de har på mange måter rett, også her finner du idylliske landsbyer med utallige trøffelretter på menyen i byens restauranter.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden