Tysk julekake: Dresdner Christstollen | Din Fritid
Tysk julekake

Dresdner Christstollen

Et stykke av den berømte Dresdner Christstollen er ikke bare et julekakestykke, men en bit av en hundreårig kulturhistorie. Det beskyttede bakverket representerer flere hundreår med tradisjoner og lidenskap.

Dresden: Jeg er på vei østover fra Dresden sentrum til Pillnitz. Den lille landsbyen ligger en halvtimes kjøretur utenfor storbyen. Her holder Michael Wippler til. Han er president i den tyske bakeriforeningen, og lidenskapelig opptatt av å holde tradisjonene levende.

Takket være hjelp fra det nasjonale tyske turistkontoret skal jeg få være med Michael og bake min egen Stollen.

Herskapelige omgivelser

Veien ut av sentrum er i...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden