Caravan Salon 2020: Carthago viser vei | Din Fritid
C-Tourer I 143 LE på Mercedes. Kjøreklar vekt: 3045 kg.
Caravan Salon 2020

Carthago viser vei

Helintegrerte bobiler velges ofte for å få mer volum i bilen. Du unngår riktignok det trange førerhuset, men vi har gjentatte ganger påpekt at volumet lider av den store taksengen over førersetet.

Hvis dere bare er to som bruker bilen, er en takseng unødvendig. Den er også tung, noe som påvirker både lastvekten og fjæringskomforten. Senkesengen kan også bli en kilde til støy etterhvert som årene går. Carthago-gruppen, med sine merker Carthago og Malibu, stilte ut en rekke helintegrerte modeller uten senkeseng på messen, og jeg kan love deg at romfølelsen var til å ta og føle på. Det å kunne gå oppreist hele veien frem til rattet er en følelse som ikke skal undervurderes. Ekstra interessant var det at de valgte å vise løsningen på biler fra sine nedre serier, C-Tourer og C-Compactline.

C-Compactline I 143 LE


C-Compactline I 143 LE på Fiat er bare 212 cm bred, men volumet om bord imponerer likevel når taksengen er borte. Kjøreklar vekt: 2935 kg.

Malibu I440 QB  


På Malibu-standen stod en Malibu I440 QB med takseng ved siden av en I 441 LE uten takseng. Se selv, så forstår du hva vi mener.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden