Carthago jubilerer: Bobiler i 40 år | Din Fritid
Carthago jubilerer

Bobiler i 40 år

Carthago er ikke den eldste aktøren i bransjen, men det tyske selskapet er blant Europas største uavhengige produsenter – og har i 40 år hatt som mål å bygge de beste bobilene. Gründer Karl-Heinz Schuler forteller i dette intervjuet hva han selv mener er hemmeligheten bak suksessen.


Til venstre ser vi Carthago Malibu Hit III fra midten av 80-tallet. Til høyre en 2020-modell Malibu Charming Coupé. Utviklingen mellom de to modellene har vært enorm. I intervjuet mimrer og oppsummerer gründer Karl-Heinz Schuler (bildet over) etter fire tiår i bransjen.

Carthago har vært et uavhengig, familiedrevet selskap i 40 år. Det gjør det ekstra spennende å få et innblikk i tankene til firmaets grunnlegger...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden