Et lite, men trivelig treff:: Treff med fokus på sikkerhet | Din Fritid
Et lite, men trivelig treff:

Treff med fokus på sikkerhet

Helgen 7. til 9. mai hadde Bürstner Club Norway årsmøte-treff på Bie Apartment i Grimstad. På grunn av smittefaren ble dette et lite treff med bare 15 biler, men det var likevel et ambisiøst program.

Tema for årets møte var brannsikkerhet i bobil, vogn og hjem, primus motor Rune Slettebø fortelle. Han hadde fått med seg et vaktlag fra Grimstad brannstasjon til å dele nyttig konsskap om sikkerhet i hjem og bobil. – Jeg må få rette en stor takk til Grimstad brannvesen som velvillig stilte opp for oss og de andre gjestene på campingen, forteller Rune Slettebø.

Deltagerne fikk servert tre poster: 

  • Slukking av oljebrann og brann i gassflaske.
  • Personbrann og gjenopplivning.
  • Teori på røkvarsler, brannslukkingsapparat inkludert vedlikehold, gassvarsling, brannteori, brannsikkerhet i hjem, bobil og campingvogn.

På alle postene fikk medlemmer prøve seg på slukking med pulver og skum, slukking av personbrann og gjenopplivning.

Klubben hadde også kveldsunderholdning, go Ladies In Red sørget for at den ble en suksess!

Litt selvskryt

Vi lar Rune Slettebø selv få si litt om hva Bürstner Club Norway er, og hva de ønsker å stå for:

– Vi ønsker å bygge opp en stor norsk klubb for eiere av Bürstner bobil eller vogn, men her er det likevel plass til de som har vogn eller bobil av et annet merke. Formålet med Bürstner Club Norway er å kunne dele erfaringer, finne hjelp til problemer med bobil eller vogn og skape et samhold Bürstner-eiere imellom. Det er aktuelt å dele Informasjon om campingplasser og oppstillingsplasser anbefalt av medlemmer. – Vi har medlemsavtale med ca 25 campingplasser og bobilparkeringer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Serbia.

– Vi har også medlemsavtale hos: OneCall, ViaNor, Falck, Drive Safer, Lians Caravan, Ekstralys, Bø Sommerland, Track Norge, Yx, Strømstad Husbil Service, Sjøberg Ferie og Riis Bilglass. Vi har vår egen nettbutikk, der kan du kjøpe produkter med klubbens logo/navn og medlemskap, forteller Rune.

Mer informasjon finner du her : www.burstnerklubben.no (ekstern lenke, åpnes i separat vindu).

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden