Baderommet: Det rører seg på badet | Din Fritid
Baderommet

Det rører seg på badet

For å spare på plassen benytter mange produsenter vask, dusj eller toalett som kan skyves vekk når de ikke er i bruk. Dette er en trend som dukker opp i økende grad, er det bare av det gode?

Som kjent er det umulig å lage en bobil større innvendig enn utvendig. Og selv om mange tilsynelatende ikke ser det som en ulempe at bilen er stor utvendig, må plassen innvendig likevel utnyttes maksimalt. I tidligere tider var alkove og oppredde sittegrupper den vanligste sengeløsningen. Nå daler sengen ned fra himmelen. 

Men på toalettrommet har ikke så mye skjedd, her har det alltid vært trangt. En viss fleksibilitet kunne spores i ”gamle dager” med en løs Porta Potti, stukket vekk under vasken som kunne trekkes frem på gulvet. Eller en klappvask over doen som ble vippet opp...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden