Premiumsatsing fra Laika: Kvalitetsløftet | Din Fritid
En synlig stolt Michel pre- sentere nye Kreos L 5009 for pressen i Düsseldorf, i forbindelse med Caravan Salon-messen.
Premiumsatsing fra Laika

Kvalitetsløftet

Det skal selvsagt mer til enn én enkelt person, men med Michel Vuillermoz som produktutviklingssjef har Laika definitivt tatt et steg opp på kvalitetsstigen. Din Fritid har besøkt fabrikken i Toscana, og sett nærmere på selskapets 2022-nyhet: Kreos L 5009.

Med Laika Kreos L 5009 kommer Laika med det som for mange er en etterlengtet nyhet i det øverste premiumsjiktet. Med modellen sikter italienerne mot å konkurrere med det beste fra anerkjente kvalitetsprodusenter.  

Bakgrunnen

Michel Vuillermoz har tiltrådt stillingen som Laika kaller Head of Product Management. Michel er 39 år gammel og fra Aosta. Han har ti års erfaring som journalist, med studier både innen språk og kommunikasjon.

Som Din Fritids utsendte medarbeider har jeg ved flere anledninger fått stifte nærmere bekjentskap med Michel. Det er svært få...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden