Ny produktsjef hos Laika: Michel Vuillermoz overtar produktstyringen for Laika | Din Fritid
Tidligere journalist Michel Vuillermoz blir nå Laikas sjef for produktutvikling.
Ny produktsjef hos Laika

Michel Vuillermoz overtar produktstyringen for Laika

Fra 1. oktober har Michel Vuillermoz tiltrådt stillingen som Laika Head of Product Management. Michel er 38 år gammel, fra Aosta, journalist med studier både innen språk og kommunikasjon. Han har mer enn ti års erfaring i en verden med fritidskjøretøy, hvorav han alltid har vært en lidenskapelig kjenner og bruker selv.

Etter mer enn ti år med journalistisk aktivitet i et italiensk magasin på nettet for bobiler og to års erfaring som markedssjef og kommunikasjonssjef i Erwin Hymer Group Italia SpA, blir Michel i dag med i Laika Team som produktutviklingssjef med sikte på å styrke og utvikle Laika produkttilbud, forteller Laika i en pressemelding til Din Fritid.

– Jeg føler meg heldig som kan vie min tid og energi til et produkt som alltid har fascinert meg. Bobilen er ikke bare et kjøretøy: den er følgesvennen som tar deg hvor du vil, og lar deg glede deg over skjønnheten. Som et team jobber vi for å gjøre Laika-produktet enda rikere i italiensk tradisjon og med høy teknisk standard for å møte de nye behovene og kravene til Laika-kunder både nasjonalt og internasjonalt, sier Michel selv.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden