Laika 2020: Merke­ambassadør for italiensk design | Din Fritid
Laika 2020

Merke­ambassadør for italiensk design

Laika har i alle år hatt et ønske om å fremheve italiensk design med sine produkter, og er nå utnevnt til merkeambassadør for design av Tesori d'Italia. 

Dette internasjonale nettverket har jobbet i årevis for å fremme italiensk kvalitet, og Tesori d’Italia Ambassador Program - som inkluderer Laika - er et prosjekt med et utvalg av produkter og merkevarer som best representerer den italienske ånden. Programmet har som hovedmål å fremme “Made in Italy”. 

Utvalget av Laika-produkter inkluderer alle campingvogner og bobiler. De tre seriene Kosmo, Ecovip og Kreos tilbyr unike bobiler som opprettholder sin verdi over tid og preges av italiensk design, håndverk og maksimal sikkerhet. Det moderne produksjonsanlegget i San Casciano i Val di Pesa er et av de mest avanserte i Europa, takket være sitt teknologiske utstyr. Laika ønsker å gjøre “Made in Italy” synonymt med kvalitet, pålitelighet og teknisk dyktighet.

Design spiller en sentral rolle i utformingen og konstruksjonen av Laika-kjøretøyer, og merkevarens italienske design kommer tydelig til uttrykk i hvert element, fra de minste detaljene til de største komponentene. Laikas stil kommer til uttrykk i de buede linjene og veggene - som symboliserer Chianti-åsene. Produksjonsteknikkene som brukes til å bygge Laika bobiler er forankret i den lange toskanske tradisjonen for snekring. I denne regionen har kjærlighet til skjønnhet og manuelle ferdigheter alltid gitt liv til en stor tradisjon for håndverk, som er en del av Laikas DNA. 

Laika har allerede samarbeidet i noen år med Tesori d’Italia for Tour dei Tesori, en oppdagelsesferd av italiensk fortreffelighet ombord på en lavprofil Kreos. Kreos har reist over hele landet fra nord til sør, og fortsetter fortsatt reisen for å møte og fortelle om mennesker, selskaper, organisasjoner som daglig bidrar til å skape verdien som gjør Italia unik. I dag slutter Laika seg til Brand Ambassadors of Tesori d’Italia, i anerkjennelse av prestisjen til det toskanske merket, sier Laika i sin pressemeldig til Din Fritid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden