Bli med:: Kandidater til Norges Beste Bobilplass 2022 | Din Fritid
Bli med:

Kandidater til Norges Beste Bobilplass 2022

Liker du å være tidlig ute? Årets Beste Bobilplass 2021 er nettopp kåret, men allerede nå kan du lansere din favorittkandidat for 2022. Fyll ut skjemaet under, og du er med å avgjøre hvilke seks kandidater som skal være med i avstemmingen for den prestisjefylte prisen i 2022.

Din Fritid og Norsk Bobilforening inviterer deg som leser og medlem til å være med og foreslå din favoritt blant norske bobilplasser - allerede nå! I desember 2022 vil det bli en avstemning hvor man kan stemme på de seks mest populære finalekandidatene. En av de stikker av med den gjeve tittelen “Norges beste bobilplass 2022”.

Bobilfolket er avhengig av gode og praktiske steder å overnatte med bobilen, for å virkelig kunne nyte friheten på veien. Du som bobileier har sikkert både gode og mindre gode opplevelser. I denne kåringen vil vi at de stedene som fortjener det skal få ekstra oppmerksomhet. Derfor vil vi at du skal foreslå din personlige favoritt til å bli én av seks kandidater til den store finalekåringen hvor tittelen “Norges beste bobilplass 2022” deles ut i januar 2023! 

Uansett om du trives best midt i sentrum eller i landlige omgivelser, legg igjen navnet på din favorittbobilplass her. Ditt forslag teller!

Lang erfaring

Kåringen er et samarbeidsprosjekt mellom det uavhengige magasinet Din Fritid med bobil & caravan, og landets eneste rene bobilorganisasjon, Norsk Bobilforening. Alle medlemmer og lesere inviteres herved til å nominere sin favorittkandidat. Men det haster, så det er bare å fylle ut skjemaet under. Siste frist for å nominere kandidater er fredag 11. november 2022 kl 10. NB: Husk å trykk på SEND-knappen i skjemaet.

PS! All kontaktinformasjon slettes etter endt kampanjeperiode, og vil ikke bli solgt eller videreformidlet til tredjepart.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden