Viktig vedlikehold: Proff lakkbehandling | Din Fritid
Christian Havaska har jobbet med lakkrens i en mannsalder, og han nøler ikke med å gyve løs på vår møkkete testbobil. Det ser spektakulært ut når skummet legges på veggen.
Viktig vedlikehold

Proff lakkbehandling

Det er viktig å ta vare på både bobil og vogn. Men hvordan går man fram når insekter, asfalt og mange mil på støvete veier har satt sine tydelige spor? Vi har fått hjelp av proffen, som gjerne deler sine tips.

Din Fritid har tatt turen til Rakkestad. Det lille tettstedet, omtrent midt i Østfold, er plassen hvor firmaene Bobil og Fritid AS og BF Bobilservice AS holder til. Sentral i etableringen av selskapene er Lars Gøran Iversen, som har bakgrunn fra Stamsaas Fritid.

Engasjert

Tidligere fylte Statens vegvesen de mange hallene her med sine mange maskiner. Nå er de fylt opp med bobiler. Det tar ikke lang tid før jeg blir vinket inn i en vaskehall av Christian Havaska. Han har jobbet profesjonelt med bilpleie i 37 år, og kan vise til en imponerende liste med oppgaver og...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden