Hymer sikret seg: Førsteplass i to kategorier | Din Fritid
Hymer sikret seg

Førsteplass i to kategorier

I  "German Design Award 2023" kåret et internasjonalt panel av eksperter siste generasjon av Eriba Touring og Hymer Venture S til vinnere i kategorien "Utmerket produktdesign". I tillegg ble Hymer Venture S lanseringskampanje tildelt en "Special Mention" i kategorien "Excellent Communications Design".

Hymer Venture S og siste generasjon av Eriba Touring har vunnet den prestisjetunge German Design Award for 2023.

– Vi er glade for å ha vunnet prisene for våre Eriba Touring og Hymer Venture S. Tross alt viser prisene tydelig at begge kjøretøyene, enten de er klassiske eller ultramoderne, inspirerer folk med sitt innovative design, sier Christian Bauer, president i HymerGmbH&Co.KG.

Med den siste generasjonen av de kompakte reisevognene Touring, setter Eriba nok en gang nye standarder - spesielt når det kommer til design. De mest slående designtrekkene til Touring er dens aerodynamiske fronten og den unike karosseriformen. Vogna har beholdt sitt originale utseende opp gjennom årene. Men det er ikke bare klassikeren som blir satt pris på. Den banebrytende Venture S har også et imponerende utseende. Det som opprinnelig startet som et visjonært konseptkjøretøy har nå blitt virkelighet, og settes i serieproduksjon. Utviklingen fra Vision Venture til Venture S er fullført, inkludert pop-top-tak og integrert trapp, pluss en utfellbar bakterrasse. Offroad-utseendet og fargevalget er bare to visuelle høydepunkter som gjør HymerVentureS til et blikkfang. Den prestisjetunge prisen går dermed til både Hymers siste produktinnovasjon og til dagens generasjonen av Eribas klassiske kjøretøy.

Prisen “Spesial Mention” for lanseringskampanjen til HymerVentureS

I tillegg til å bli kåret til som vinner i kategorien “Utmerket produktdesign”, mottok Hymer Venture S også en “Spesiell omtale” i kategorien “Utmerket kommunikasjonsdesign” for sin flertrinns lanseringskampanje basert på en historie som appellerer til nye målgrupper og bryter opp kjente mønstre med overaskende vendinger, som det heter i juryens begrunnelse.

Om German Design Award

GermanDesignAward har vært et globalt anerkjent kjennetegn for utmerket design siden 2012. GermanDesignCouncil, etablert som et grunnlag etter initiativ fra GermanBundestag i 1953, deler ut GermanDesignAward en gang i året. Blant andre kriterier retter det internasjonale ekspertpanelet spesiell fokus på produktdesign, teknisk ytelse, ergonomi, lang levetid og bærekraft. I tillegg til “Excellent Product Design” og “Excellent Communications Design”, ble det også delt ut priser i kategorien “Excellent Architecture”.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden