2023-sesongen: BOBIL:: Hymers konseptbil på samlebåndet | Din Fritid
2023-sesongen: BOBIL:

Hymers konseptbil på samlebåndet

Vi så den på Carvan Salon i 2019, fremtidsbilen Hymer Venture S. Vi ble mektig imponert. Nå settes den ekstraordinære bybobilen i serieproduksjon!

– Innovative teknologier, førsteklasses materialer og en helt unik interiørløsning, er det Hymer hevder gjør Venture S til intet mindre enn et bobilikon, hevder Hymer selv. Men vi har sett bilen før. Konseptbilen Hymer Vision Venture ble på Caravan Salon 2019, presentert av Hymer som et forslag på bobiltrender, og “avslørte” hvordan bobiler kan se ut i 2025. Prosjektet blir mer enn en visjon når Hymer i dag presenterte den nye modeller på en online-presentasjon.

Hymer kaller pop-up taket med oppblåsbare vegger og integrert trapp for “instant loft”. Bakluken har delvis ekte glass og tilbyr panoramautsikt og en aldri så liten terrasse med tak. 

– Med Venture S har vi gjenskapt bobillivet fra grunnen av, samtidig som vi henter inspirasjon fra behovene og ideene til bybobil-samfunnet, sa Christian Bauer, president i Hymer GmbH & Co, under presentasjonen.

Fargevalget Stone Grey eller Sea Blue Metallic pryder både karosseriet og førerhuset og sørger i kombinasjon med honeycomb-mønsteret for at det skal være lett å kjenne igjen modellen. 

Kjøretøylengden er kun 640 cm, og modellen er kun for to personer. Norsk pris er foreløpig ikke bestemt, men kommer i løpet av kort tid. Vi kommer tilbake med mer informasjon senere.


Det er ikke bare taket som skiller seg ut på nye Venture S fra Hymer. Baksiden har fått en liten terrasse med tak over.


Finner du drømmeplassen, og åpner opp bakluken kan en slik utsikt bli din!


Interiøret er holdt i dempede farger. Hengelampen kan flyttes og brukes også i andre etasje, for eksempel.


Et skap er alt som skal til for å fovandle passasjersetet til en kontorplass!


Det er lyst og trivelig i andre etasje på bobilen, når hevetak og vegger er på plass.


Badet er av den smarte typen, med to funksjoner: Enten dusj eller toalett og vask.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden