Fremtidsrettet nyhet: Hymer Venture S til Lillestrøm | Din Fritid
Fo bare to uker siden kunne Hymer fortelle at de vil produsere Venture S for salg. Neste helg kan du se den på Caravanmessen. Bildet er fra Caravan Salon i Düsseldorf i august i år.
Fremtidsrettet nyhet

Hymer Venture S til Lillestrøm

På Caravan Salon-messen kunngjorde Hymer at de vil serieprodusere testprosjektet fra 2019, Venture S. Modellen skiller seg fra tradisjonelle bobiler på flere måter: Uteplass og terrasse i to etasjer, integrert utekjøkken, innvendig fast trapp, og ikke minst spennnede materialer som normalt ikke finner veien til en bobil. Neste uke kan du selv sjekke ut "fremtidsbobilen".

– Alt man tar på skal være naturlig, og føles ekte og varmt, fortalte utviklingssjef Dominik Hepe fra Hymer til Din Fritid, da vi fikk en grundig gjennomgang av bobilen i 2019. På prototypen var det ekte fliser, ekte bambus, og ekte stein i dusjen. Alt i supertynn utgave, selvsagt. For, er det noe Hymer er klar over, så er det hvor viktig det er å spare vekt.

Til Lillestrøm

I Düsseldorf i august ble to før-serie biler vist frem. En av disse kommer til Caravanmessen på Lillestrøm neste helg, og du finner den i hall D. Det er ikke bare undertegnede som gleder seg til å sjekke ut alle detaljene mer nøye, ser jeg for meg. 

Bobilen er full av nyvinninger. Oppblåsbare sidevegger på hevetaket gir støyreduksjon og isolasjon. Solcellepanel på toppen av hevetaket. Hovedlampen har lang ledning og kan festes flere steder, og brukes både som direkte og indirekte lyskilde. Modellen var den første som vi kjenner til på markedet som har et fiberlignende materiale på veggene. Kontorplassen ved passasjersetet er enkel og genial. 

Vi gjør oppmerksom på at bildene er fra Caravan Salon i 2019, da protypen ble lansert. Hvordan den serieproduserte versjonen vil bli kan du sjekke ut selv på Caravanmessen i Lillestrøm fra 15. til 18 september. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden