Innsikt fra Carthago:: Mer stabil produksjon i andre halvår 2023 | Din Fritid
Innsikt fra Carthago:

Mer stabil produksjon i andre halvår 2023

– Vi kan med ganske stor grad av sikkerhet si at det fra andre halvdel av neste år vil bli en stabil produksjon og forutsigbarhet i vår produksjon, forteller salgs- og markedssjef Bernd Wuschack i Carthago. I går offentliggjorde selskapet en video hvor de informerer sine kunder om dagens situasjon, og deler tanker om hvordan 2023 vil se ut.

Filmsnutten er selvsagt preget av egenreklame, men det kommer fram flere interessante poenger, hvor forventningen om mer forutsigbarhet fra og med høsten 2023 er den viktigste. – Nå har vi tegnet langsiktige avtaler med våre chassisleverandører, som gjør at vi får en helt annen forutsigbarhet fra og med andre halvdel i 2023. Det er godt, siden vi fremdeles opplever en stor interesse for våre produkter i Europa, sier Bernd i videoen. Og det til tross for usikkerheten som råder. Ulempen er at prisene på chassis igjen har steget, og det betyr at alle Carthagos bobiler får en prisøking fra 1. januar 2023 av. Du kan se den sju minutter lange videoen (med engelsk teksting) ved å klikke på det store bildet over.

Mottatt pris

I januar skal Din Fritid sammen med en internasjonal jury i European Innovation Award presentere europas beste produkter på CMT-messen i Stuttgart. Det britiske magasinet Practical Motorhome er ikke med i denne juryen og har derfor sine egne kåringer. Carthago er et av selskapene som nylig fikk utdelt “Gold Award” i klassen for Best Manufacturer of New Motorhomes. – Denne prisen motiverer selskapet til å fortsette å produsere kjøretøy av høyeste kvalitet og til å fortsette å informere sine interessenter om produksjonen, kjøretøyene og selskapet med den åpenheten som selskapet er vant til, sier Carthago om prisen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden