Nybygg i Carthago City:: Carthago utvider | Din Fritid
Carthago har sannsynligvis bransjens stiligste showrom. Anlegget som ligger ved hovedfabrikken i Aulendorf kalles Carthago City.
Nybygg i Carthago City:

Carthago utvider

Det er ikke mer enn åtte år siden Carthago åpnet sitt ny fabrikkanlegg i Aulendorf i Tyskland. Et stort showrom og gode muligheter for treff og fabrikkbesøk gjorde at produsenten kalte det nye anlegget Carthago City. Nå har anlegget blitt for lite og et nytt sju millioner euro-bygg er snart klart for bruk.


Bakerst ser vi fabrikkbygget i Carthago City, det røde bygget er kontorbygninger og den lave bygningen er produsentens showrom.

Carthago-gruppen vokser. Det var derfor naturlig å få på plass et nybygg i selskapets hovedkvarter i Carthago City. Flere kontorarbeidsplasser var nødvendig, og nå er 80 nye topp moderne kontorer og en moderne firmakantine til syv millioner euro snart klare. Carthago-gruppen har merkene Malibu og Carthago. Nybygget er løst på en måte som gjør at det med enkle midler er mulig å etablere ytterligere 40 kontorplasser. Det er liten tvil om i hvlken retning den tyske premiumprodusenten mener pilen peker!

Nybygget har økt kontorarealet fra 3400 til 5400 kvadratmeter. Byggeprosessen har også medført en del omgjøring på uteområdene, og det er da samtidig etablert ladestasjoner for elbiler (30 stykk) og elsykler for selskapets ansatte. Gruppen har opplevd en solid vekst de siste åtte årene, ikke minst takket være Malibu, som ble etablert i 2013 som et kvalitetsmerke - men med et lavere prisbilde enn Carthago.

Selskapet har to store anlegg: I Aulendorf i Tyskland og i Odranci i Slovenia. Antall ansatte har økt fra rundt 800 til totalt 1500 ansatte. Noe som har gjort det naturlig at Carthago City har fått større kapasitet på flere områder, forteller Carthago i en pressemelding til Din Fritid. Totalt er det lagt 60 kilometer med datakabler i nybygget, og en internettlinje på 10Gb gjør bedriften rustet for den digitale utviklingen. Lokalene får et effektivt kjøletak, åpne møteområder og materialer i tre og glass. 

Den nye bygningen ble raskt reist på litt over et år under pågående drift og innen angitt tidsplan og budsjett. Et innbydende og stort innglasset inngangsparti i krysset mellom de to administrative bygningene vil være ferdigstillingen av byggearbeidet i løpet av våren. Besøkende er velkomne - når alt kommer til alt må de føle seg like komfortable i Carthago City som de ansatte, avslutter Carthago med å si.


Slik ser nybygget ut.


Utvidelsen i Carthago City skjer først og fremst i form av flere kontorplasser.


De ansatte kan også nyte godt av en splitter ny kantine.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden