Norges beste bobilplass: Innhavet vant! | Din Fritid
Norges beste bobilplass

Innhavet vant!

For tredje gang har magasinet Din Fritid og Norsk Bobilforening invitert lesere og medlemmer til å stemme frem årets beste bobilplass i Norge. Konkurransen engasjerte mange bobileierne som i desember og januar stemte fram Innhavet Bobilparkering som vinner. Og det med god margin.

Innhavet Bobilparkering kom på en andreplass i fjor, og det var dermed ikke noen stor overraskelse at bobilplassen med den majestetiske utsikten klatret helt til topps i år.

Kandidatene

Kåringen startet i november i fjor, hvor bobilfolket ble invitert til å lansere sine favorittkandidater via Din Fritids og Bobilforeningens nettsider og sosiale kanaler. Seks av kandidatplassene med flest stemmer gikk videre til finalen. På et nettskjema stemte hundrevis engasjerte bobilister frem stedet som nå kan krone seg med hederstittelen «Norges beste bobilplass 2022».

Mange grunner

Din Fritid besøkte plassen for snart tre år siden. Da møtte vi noen av de faste gjestene, og deres dom over plassen var unison: Utsikten og terrenget med alle turmulighetene gjør dette til en særs attraktiv overnattingsplass. Flere småtopper er innen rekkevidde om man vil strekke på bena. Havet er spesielt majestetisk her med svaberg og fjell, om hverandre.

Innhavet Bobilplass ligger rett ved E6, omtrent midt mellom Bodø og Narvik. Selv om Innhavet er et lite sted finnes det alt du trenger i nærheten, i form av butikk og servering. Plassen ligger i en skråning som gjør at mange av de 30 oppmerkede og tilrettelagte bobilparkeringene kan nyte flott panoramautsikt utover Sagfjorden i Steigen. 

Bobilfolket har talt, og Innhavet Bobilplass vil få en plakett som et synlig bevis på utmerkelsen, Norges beste bobilplass 2022. Gratulerer!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden