Caravan Xpo 2023: En trivelig møteplass | Din Fritid
Caravan Xpo 2023

En trivelig møteplass

Arrangøren ønsker at den nye caravanmessen på Hellerudsletta skal bli mer en møteplass enn en salgsmesse. Derfor blir det lagt vekt på trivelig messecamp, underholdning, god mat og drikke og ikke minst et godt tilbud til barna på Caravan Xpo 2023.

Men selvsagt blir det også fullstappet med 2024-produktnyheter på messen. To haller er fylt opp med de mest aktuelle nyhetene, og de nyeste interiørtrendene. Det blir et stort utvalg med campingvogner, bobiler og bybobiler. En av utstillerne er Din Fritid, kom gjerne innom vår stand for en prat. Men det blir også så mye mer:

Underholdning

Det er lagt ned store ressurser på å skape et spennende innhold på messen. Harald Rønneberg vil ha et show på fredag. Og på lørdag kommer Alex Rosén til å være programleder for kveldsarrangementet. Her er det god grunn til å forvente god stemning!

Lørdag blir det deilig grillbuffet med kyllingvinger, pepperglaserte spareribs og masse tilbehør. Det kan nytes sammen med et av landets beste liveband, Loveshack. I tillegg er det bar med servering og stand-up underholdning.

Andre innslag er «Tesla og campingvogn» på fredag. Per Vie forteller om sine bobilturer og opplevelser både torsdag, fredag og lørdag. Christine Kjær har tatt bobiltilværelsen til et helt nytt nivå ved å flytte inn i sitt hjem på hjul, mens hun tar sin mastergrad. Hennes historie er en spennende blanding av eventyrlyst, spontanitet og kjærlighet for naturen.

To travle familiefedre, Jan Monsen og Mattis Thørud, deler sin unike historie om hvordan de har klart å gjøre drømmen til virkelighet, til tross for fulltidsjobber og hektiske livsstiler. Bli med på deres eventyrlige villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge.

Programmet oppdateres hele tiden, og helt til dørene åpnes skjer det spennende ting. Du holder deg oppdatert på caravanxpo.no.

Familievennlig

Det blir et gjennomtenkt tilbud også for de yngste. Barneområdet er åpent fra kl 10-16 både på fredag og lørdag. Her blir det en rekke spennende aktiviteter som tegning, ansiktsmaling, Lego-bygging og bilbane.

Vennebyen er et barneshow kl 12 på lørdagen. Det er en morsom og pedagogisk måte barn kan bli bedre kjent med uttrykningsetatene. Kanskje mens foreldre eller besteforeldre tråler messestands? Alle barneaktivitetene er gratis, det gjelder også Vennebyen-show.

Gode opplevelser

Dette er første året til Caravan Xpo, og arrangøren håper det blir en suksess å bygge videre på i årene fremover. Allerede nå etterlyses det tilbakemeldinger for å gjøre arrangementet enda bedre for kommende år.

Messecamp

Arrangøren håper alle har forståelse for at det er viktig å sikre seg billetter til arrangementet og messecampen så fort som mulig. For det jobbes iherdig for å få «fullt hus». Det at man for første gang får en unik nærhet med messecamp og utstillingen på samme område, har vært et mål for bransjen lenge. På utenlandske messer har det lenge vært en suksessfaktor. Nå får vi endelig det samme i Norge. Det å møtes, og oppleve spennende underholdning er like viktig som det å sjekke ut alle produktnyhetene. På messecampen blir det matvogner med variert mat og drikke. For de med spesielle behov, vil det være strøm tilgjengelig. Det holder at man viser dokumentasjon for dette ved innsjekk.

Caravan Xpo 2023

  • Torsdag 14. september til søndag 17. september
  • Åpningstider: Torsdag kl 12-18. Fredag kl 10-18. Lørdag kl 10-18. Søndag kl 10-16.
  • Sted: Hellerudsletta, Lillestrøm. GPS: 59.98445, 10.97395.
  • Priser: Dagsbillett: 200 kr. Alle dager: 395 kr. Kveldsarrangement: 990 kr. Messecamp: 300 kr pr døgn.
  • Mer info: caravanxpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden