Snart messetid:: Harald Rønneberg inntar Caravan Xpo | Din Fritid
Snart messetid:

Harald Rønneberg inntar Caravan Xpo

Caravan Xpo på Hellerudsletta 14.–17. september blir en unik mulighet til å oppleve caravanlivets gleder og samtidig få inspirasjon fra en av Norges mest folkekjære TV-personligheter, forteller arrangøren.

Med sitt livsmotto «Det er begrensa hvor dritt det kan gå» vil Harald Rønneberg levere et fartsfylt og motiverende foredrag som garantert vil løfte deg til nye høyder på fredagen under Caravan Xpo. I løpet av de intense 45 minuttene vil han dele noen av sine eventyr fra seriene Harald gjør ting han ikke kan og Helt Harald. Gjennom disse historiene viser han hvordan han har overvunnet utfordringer og stått sterkere enn noensinne.

Omfattende program

Men Harald Rønnebergs tilstedeværelse er bare en smakebit av det omfattende programmet på Caravan Xpo. Messeområdet vil bugne av utstillere, god mat og en rekke aktiviteter for hele familien. Foredragsholdere vil dele sin ekspertise innenfor bobiltilværelsen og villmarksliv, mens det også vil være et eget arrangement med standup, grilling og Norges beste liveband.

– Vi er strålende fornøyde med at Harald Rønneberg stiller opp på årets Caravan Xpo. Det blir garantert en lattermild fredag, sier kommunikasjonsansvarlig i Caravan Xpo, Remi A. Netteland.

Caravan Xpo vil finne sted på Hellerudsletta fra 14. til 17. september, og Harald Rønneberg står på programmet på fredagen.

For mer informasjon og bestilling av billett- og bobil/campingparkering, besøk www.caravanxpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden