Messenyhet: Caravan Xpo 2023: En fest | Din Fritid
Messenyhet: Caravan Xpo 2023

En fest

Billettene er nå sluppet til Caravan Xpo. Norges største caravanmesse arrangeres fra 14.–17. september på Hellerudsletta utenfor Oslo. Også deler av programmet er nå klart.

– Caravan Xpo er skapt av og for caravanentusiaster. Første året er fylt med forventninger,

og vi ser frem til kontinuerlig utvikling, sier Remi A. Netteland, kommunikasjonsansvarlig for Caravan Xpo. Han understreker allerede nå at de ønsker å være en lærende og lyttende arrangør:

– Vi ønsker å gjøre arrangementet bedre og bedre for hvert år, basert på tilbakemeldinger fra gjestene våre, sier han. Det vi liker aller best med denne livsstilen, er det sosiale. Gleden av å være sammen, både med kjente og kjære - og å treffe nye venner. Den magien som oppstår når mennesker møtes rundt ett mål: å kose seg, er det vi ønsker at Caravan Xpo skal handle om, legger Remi til.


Remi A. Nettland

Høydepunktene

Messeområdet blir fylt med spennende utstillere som viser fram den nyeste og mest innovative utviklingen i caravanverden. Det blir både grilling og unike matopplevelser, en rekke aktiviteter for barn og unge, lover arrangøren. Inkludert bilbane og ansiktsmaling.

Lørdag kveld blir det kveldsarrangement fra kl 18-01. Av underholdning er en kjent standup-komiker i ferd med å bookes, og et av Norges beste liveband, Loveshack, inntar scenen.


Jan Monsen og Mattis Thørud

Seminarer

De to travle familiefedrene, Jan Monsen og Mattis Thørud, deler sin unike historie i et seminar om hvordan de har klart å gjøre drømmen til virkelighet. Og det til tross for fulltidsjobber og hektiske livsstiler. De to er kjent fra NRK-serien “Monsen, Monsen og Mattis” som de lagde sammen med Lars Monsen. Foredraget handler ikke bare om eventyrlige opplevelser, men om å finne glede i det enkle, om å være ett med omgivelsene og oppleve stillheten og øyeblikkene.

Per Vie driver reisebloggen Vie Veier. På messen vil han holde inspirasjonsforedrag basert på sine opplevelser etter 160 000 km på veien med bobil.

Messecamp

Det er allerede nå mulig å booke plass på bobilparkeringen om du vil overnatte i din egen bobil eller vogn. Det er mulig å reservere allerede fra søndag 10. september.

Billettpriser:

  • Dagsbillett voksen: 200 kr
  • Under 15 år er gratis med følge.
  • Alle dager: 395 kr
  • Kveldsarrangement lørdag: 990 kr inkludert mat (krever billett)
  • Bobil/vognparkering: 300 kr pr døgn
  • Mer info og bestilling: caravanxpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden