Designcamping: Camper av Axel Enthoven | Din Fritid
Designcamping

Camper av Axel Enthoven

Det er ikke så vanskelig å se hva som har inspirert denne unike teltvogna. Axel Enthoven fra Antwerpen har designet flere enn 1900 produkter, og lanserte i 2009 pop-up vogna Opera.

En kul duk folder seg ut og avslører den åpenbare inspirasjonen fra operahuset i Sydney. Innvendig finner du et lite kjøkken, lagringsplass og to enkeltsenger. Du går på et vakkert hardtre-gulv og her er også en vinkjøler, bærbar grill og et varmesystem. Det er høyt under taket og vinduer i duken. I tillegg er det satt av plass til et lite bad.

Etter det vi har funnet ut ble designvogna presentert på fagmessen Design at Work i Kortrijk i Belgia. Umiddelbar suksess kan det ikke ha vært da vogna verken har kommet i produksjon, eller synes å ha inspirert bransjen nevneverdig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden