: Camp-let: Liten, lett og enkel | Din Fritid

Camp-let: Liten, lett og enkel

Campingvognene blir stadig større, får stadig mer utstyr og koster stadig mer. Men det finnes et lite, lett og billig alternativ, teltvogna.

For til tross for at vi krever stadig mer komfort, og helst vil ha det like bra på camping som hjemme, lever den lille telthengeren i beste velgående. Fremdeles er det mange som foretrekker den enkle formen for camping det er å reise rundt med en telthenger. For det er enkelt å reise på tur med en telthenger.

Ole Søllingvraa hos Camp Let viser her hvor raskt du forandrer hengeren til et stort familietelt. Det tar faktisk bare et par minutter før han er ferdig. (Men så har han vel gjort det noen ganger før).


Dansk og fransk

Mens svenskene er store på campingvogner, er danskene store på teltvogner. I Norge forbinner de fleste teltvognen med Combi Camp, som lenge har vært store i Norge. Det andre store danske merket er Camp Let. Den store forskjellen mellom disse er at Combi Camp har fast gulv også i forteltet, mens i Camp Let er det ikke gulv. Også franske Raclet selger teltvogner i Norge. Selv om en teltvogn er en enkel måte å campe på har også de gjennomgått en utvikling de siste årene. Spesielt kjøkkenløsningene er blitt bedre, og du får nå faste kjøkkeninnredninger til telt- vognene, som ofte festes bakerst på hengeren under transport. Selve teltet er ofte delt i to avdelinger, slik at du får et eget barnerom, og plassen holder godt til en familie på fire på tur. Tidligere var dette er meget populær ferieform for mange familier, men trenden blant annet i Danmark viser at denne formen for camping bliver stadig mer populær. Det er først og fremst de som liker en litt enklere form for camping, men som gjerne vil ha det litt mer bekvemt enn i et telt, som velger teltvogn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden