: Isabella 2005: Forberedt på mygg-angrep | Din Fritid

Isabella 2005: Forberedt på mygg-angrep

De fleste caravanister kjenner til problemet med mange insekter på kvelds- og natterstid. Spesielt under varme himmelstrøk kan det være problematisk, når man skal velge mellom veldig høye trykkende temperaturer i et hermetisk lukket fortelt og campingvogn, eller å bli forstyrret og stukket av insekter, som kommer inn sammen med den friske luften.

Utluftingskanalene i Ambassador Alphas front kan stilles inn etter behov.

Den danske forteltfabrikken Isabella i Vejle har bla. hatt denne situasjonen i tankene, da man nydesignet sin Alpha-serie. Her er det nemlig et stort myggnettvindu i høyre gavl og to myggnettspaneler i fronten av forteltet. Til sammen gir de maksimale utluftingsmuligheter uten at familien utsettes for moskito-angrep. Det hører selvfølgelig med, at de gode utluftingsmulighetene også sørger for et enda bedre inneklima, samtidig med at de reduserer omfanget av kondensvann og dermed luftfuktigheten i forteltet.

Alpha-serien består av to modeller, Ambassador Alpha og Commodore Alpha. Den vesentligste forskjell er, at Ambassador har en dybde på 2,5 meter og Commodore en dybde på tre meter. Den nye designlinjen manifesterer seg bla. i høyere vinduspartier med buede overkanter. I tillegg til et moderne design gir denne konstruksjonen også maksimalt lysinnslipp i forteltet. Karakteristisk er et dypere utheng, som i sidene er ført helt ned til bakken. Blant fordelene ved denne konstruksjonen er, at det øverste av forteltets front kan stå åpent, selv om det regner.

Alpha-serien har seks inngangsmuligheter. Nemlig to i fronten og to i hver gavl. Det gir stor fleksibilitet. Både når det dreier seg om å finne den mest værriktige inngang, og når det gjelder innredningen i forteltet. Ambassador Alphas farger er tweed og skyblue, mens Commodore Alfa er i tweed og flax. Begge kombinasjonene er praktiske i bruk og tidløse

Les mer her

www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden