: Isabella 2009: Crystal er et spennende 4-fløys leseil | Din Fritid

Isabella 2009: Crystal er et spennende 4-fløys leseil

Med Isabellas nyeste leseil får du en multi-funksjonell hyggekrok.

- Crystal-leseilet blir populært kalt et skikkelig prate-leseil, uttaler Brian Madsen fra Isabella A/S.

Isabella AS presenterer det 4-fløys leseilet, Crystal, som gir ly på den lille ”terrassen” foran forteltet, familiefrokosten under åpen himmel, barnas lek i gresset, avslappingen på liggestolen og det spontane samværet i solkroken.

Det multi-anvendelige leseilet skjermer for den uønskede vinden, men ikke for det sosiale samværet og muligheten til å følge med på livet rundt teltet på campingplassen, da sidene i Crystal er laget i gjennomsiktig nett. Samtidig er det lett å transportere og montere, og derfor selvskrevet til utflukter i det grønne eller som mobil sol- og hyggekrok hjemme i hagen.

- Crystal er et spennende 4-fløys leseil i Tweed-farget PVC/nettmateriale, som matcher forteltet utrolig bra. Det er 4,60 meter langt og bare 1,20 m høyt, og nettopp høyden og kombinasjonen av de to materialene gir en helt unik oversikt, samtidig med, at det skjermer effektivt mot vinden. Og det må vi jo dessverre innrømme, at blåser, det gjør det ganske ofte. Det er derfor nødvendig med et leseil, hvis man vil oppholde seg ute, ikke minst i vår- og høstsesongen. Leseilet leveres med lette CarbonX-stenger (inkl. overliggere), barduner, plugger og Stabilo-system, som består av løse jordspyd og fotplater. Systemet sikrer full stabilitet, er veldig lett å transportere og montere, sier Brian Madsen fra Isabella AS.

- Crystal er 10 cm lavere enn de fleste av våre øvrige leseil. Man kan sitte ned og følge med bak leseilet, samtidig med, at man har en god kontakt med omgivelsene. Noen foretrekker å kalle det et skikkelig ”prate-leseil”, da det innbyr til en hyggelig passiar og masser med gode opplevelser på campingplassen, forteller Brian Madsen.

- En fiks detalj er, at glassfiberstengene er støpt i et stykke, så man slipper bryderiet med å sette sammen stengene, når man drar – eller flytter – leseilet. Man fikserer bare jordspyddene og plasserer stengene på dem – et enkelt, men veldig stabilt og brukervennlig system, sier Brian Madsen.

- At Crystal er 4-fløys, mens leseilene normalt er 3-fløys, gir flere muligheter til variasjon i oppstilling i forhold til forteltet og omgivelsene. Man kan lage en herlig terrasse-fornemmelse eller hyggekrok, der det blir skjermet effektivt mot vinden, forteller Brian Madsen.

Crystal lesejl fra Isabella A/S: 43 prosent mer privatliv – 100 prosent ly!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden