: Isabella 2009: Nytt Forum-fortelt | Din Fritid

Isabella 2009: Nytt Forum-fortelt

I det nye Forum-forteltet har du mulighet for en innebygget entre.

Uten å endre på grunnkonstruksjonen er markedets mest romslige fortelt, Forum, fra Isabella-fabrikken i Vejle, oppgradert på en rekke områder i 2009 versjonen. Blant de spennende nyhetene, som i vesentlig grad er blitt til i samarbeid med camperne, er nye farger, nye gardiner, en endret vindusinndeling og en ekstra frontdel. Endringene har primært betydd bedre lysinnslipp og flere muligheter til individuell oppbygging av forteltet.

De endrede vinduspartiene har tatt utgangspunkt i den tradisjonelle utestuen, der lysinnslippet er veldig stort. Det har medført større vinduer og en vindusoppbygning a la utestuearkitekturen. Det større lysinnslippet er supplert med nye gardiner i designet Dot Honey, som gir et varmt og behagelig lys inne i forteltet.

I tillegg til sin størrelse, så er Forum-forteltet mest kjent for mulighetene for individuell innredning. I grunnversjonen er det slik, at fronten enten kan trekkes en meter tilbake og dermed gi plass til en overdekket terrasse. Eller man kan nøye seg med å trekke den ene halvdelen av fronten tilbake, slik at det dannes et karnapp og et vindfang foran inngangsdøren.
Etter ønske fra caravanistene har Isabella-fabrikken til 2009-sesongen som ekstrautstyr konstruert en ekstra frontdel. Det betyr at man kan skape en entre i selve forteltet. For øvrig med en frontdør, som i likhet med en stalddør kan åpnes halvt. Entreen er veldig godt egnet til oppbevaring av barnevogn, rullestol, eller som en garderobe til utetøy.

For campere, som til tross for Forums store romslighet, gjerne vil ha enda mer plass under tak, er det mulighet for å påmontere et frontsolseil, og dermed få en terrasse foran det 3,5 meter dype forteltet.
En praktisk finesse er et åpningsbart myggnett på begge sider. Det kan stå åpent i regnvær, fordi det åpner skrått utover og har sidetildekking.

Med sine mange innredningsmuligheter og sin størrelse har det vist seg, at Forum-forteltet etterspørres av alle familietyper. Det betyr også, at det er veldig etterspurt som sesongtelt, selv om det alltids kan brukes på ferieturen sydover. I det siste tilfellet vil det være en fordel å gå til anskaffelse av utgaven med de lette Carbon X glassfiberstengene.

Forum er et veldig stabilt fortelt, til tross for sin størrelse. Men brukes det som sesongtelt det meste av året, når værgudene i vår- og høstsesong kan vise seg fra sin barskeste side, er det en god ide å sikre det med ekstra tak- og støttestenger samt større stormplugger.

Med karnappløsningen i Forum-forteltet skapes det foran inngangen et vindfang eller en liten terrasse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden